го е тва?
http://www.smellkiller.bg/products.php
заглавието mod edit: golfer
освежител на въздуха - някой ползвал ли е?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Мммм дааа. Значи взех си ей туй и го турнах в една баня, някъде по средата между тоалетната и сифона, тъй като според мен миришеше и от двете. Ефекта беше поразителен. Нищо не се промени. Може би трябваше да отворя сифона и да го сложа вътре или и аз не знам, ама в последствие го махнах от там и си го сложих в моята си баня, където около една седмица му доливах водичка и може би маааааааалко помагаше, ама накрая го отебах. Мисля че и двете помещения не бяха повече от 16 кв.м, но все пак е за отбелязване факта че нормалния SmellKiller, който седи в паничка е доста по-голям. Та не знам - не мога да го отрека продукта, защото не издържах повече от една седмица да му се занимавам, ама според мен не е това начина. Чувал съм за електрически крушки, които имат някакво специално покритие и от горещината при светене се отделят молекулки, които разбиват молекулите на миризмите. Това вярвам че ще работи. Тука не мога да разбера на какъв принцип се работи - при изпаряването на водата ли, що ли. Може зимата като се пусне парното да пробвам да го закача на него за да се изпарява по-бързо и да видя какво ще стане.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Аз ползвам друго ( т.е. жена ми го купи ) една кутия вътре един флакон и си пръска на определ интревал от време може да се сменя интервала. Аз съм го нагласил да пръска 3 пъти дневно като пръсно от другата стая и го подушвам след мин.
Мисля, че даже имаше реклама скоро по ТВ за този продукт

- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Аз ползвам друго ( т.е. жена ми го купи ) една кутия вътре един флакон и си пръска на определ интревал от време може да се сменя интервала. Аз съм го нагласил да пръска 3 пъти дневно като пръсно от другата стая и го подушвам след мин.
Мисля, че даже имаше реклама скоро по ТВ за този продукт

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: освежител на въздуха - някой ползвал ли е?
Абе това нещо да не работи на принципа на магнитните наколенки на Ливайн

- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”