Александър Рукшин - заместник шеф на военните сили е подчертал, че вакуумната бомба не замърсява околната среда
Вакуумна бомба - вижте кво пише...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Вакуумна бомба - вижте кво пише...
http://news.ibox.bg/news/id_92821489
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Братушките доста отдавна се занимават с обемно-детонационни боеприпаси с най-различно гориво, ОДАБ с разл. калибър имаме и в БГ, имам спомен и за миноочистваща система на такъв принцип... Но да са работили и в посока "екология" не ми се вярва много, по-скоро е допълнително/случайно възникнала особеност на боеприпаса... 

- Denko_be_maina
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Що за "пылесос" е това? А аз си мисля че от стария ми "Тайфун" по- добро нема... Само какъв ефект се получи! Има сграда- няма сграда!- направо я издуха у космосо...
... "Братушките", защо ли ненаправят и един такъв експеримент на това оръжие на полигона "Парламента",
, то и без това...
"Ест Парламент- ест проблем, нет Парламент- нет проблем..."
... "Братушките", защо ли ненаправят и един такъв експеримент на това оръжие на полигона "Парламента",

"Ест Парламент- ест проблем, нет Парламент- нет проблем..."
:))
Ненормалници!
Ако тези пари и ум се изпозват за мирни цели, хората в ссср ще живеят доста по добре.
НО, от нация комунисти, алкохолици и т.н. какво друго да очакваш, освен бомби, ракети и др. идиотщини.
Ако тези пари и ум се изпозват за мирни цели, хората в ссср ще живеят доста по добре.
НО, от нация комунисти, алкохолици и т.н. какво друго да очакваш, освен бомби, ракети и др. идиотщини.
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :))
Perso написа:Ненормалници!
Ако тези пари и ум се изпозват за мирни цели, хората в ссср ще живеят доста по добре....
Перестройката отдавна мина! Вече сме 2007- ма. Добре дошъл в бъдещето!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”