Това което най-силно ме вълнува е дали дипломите от НБУ се признават в последствие и дали всичко им е легално, защото все пак за да се завърши едно образование там си е вкарване на доста пара...
Мнения за НБУ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Мнения за НБУ
Интересувам се от вашето мнение или поне тези които имат информация или впечатления за Нов Български Университет.
Това което най-силно ме вълнува е дали дипломите от НБУ се признават в последствие и дали всичко им е легално, защото все пак за да се завърши едно образование там си е вкарване на доста пара...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
maniak написа:Аз уча там и съм доста доволен.
с кое го сравняваш
аз съм учил ПГС във УАСГ
посла кампютърна графика в НБУ( изкарах 1 семестър, защото като питах нещо ми казваха - който е по напред от останалите ( разбирай преподавателя) да си ходи и да не пречи)
и след това завърших архитектура в УАСГ
и мога да кажа че спрямо УАСГ - НБУ-то е гола вода (ама много гола)
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
zdrash написа:maniak написа:Аз уча там и съм доста доволен.
с кое го сравняваш
аз съм учил ПГС във УАСГ
посла кампютърна графика в НБУ( изкарах 1 семестър, защото като питах нещо ми казваха - който е по напред от останалите ( разбирай преподавателя) да си ходи и да не пречи)
и след това завърших архитектура в УАСГ
и мога да кажа че спрямо УАСГ - НБУ-то е гола вода (ама много гола)
Верно и че в НБУ като ново заведение малко им куцат "част" от преподавателите ,но от както си бил/незнам кога е било/ нещата вероятно са се пооправили.Там основното предимство е че имат най-модерната програма и методи на обучение/със всичките плюсове и недостатъци/,но и останалите вузове имат доста за дялане/както и в УАСГ в който уча
P.S.Акредитация/или кой както му вика/ се иска за доктор,инженер,летец........-такива специалности дето като сгафиш те окошарват.За икономист,мениджър,счетоводител,учител,европейст,...... и сичките му исти и тъй нататък се иска просто диплома и дали си магистър/бакалавър или както му се вика ако си в колеж.Най-много някой по педантичен работодател да ти иска програмата кпо която си учил.Що се отнася до чужбина пък и Горнооряхвския и Софийския да си завършил на тях им звучи се е дно/както и Азарбайджанския или Московския
Последна промяна от Rabbit_TDI на Пон 10 сеп 2007 23:32, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Vlad777 написа:Vizor написа:Vlad777 написа:Една моя съученичка от гимназията завърши право в НБУ и сега е съдия![]()
Важи дипломата!
еи братче нищо лично.. само знам че за съдия е 20к таксатаи това го знам от МНОГО ама МНОГО достоверен источник
ама трябва и тапия
прав си!!! .. трябва И тапия ..
иначе много шибана работа било за съдиите там трябва да имаш точни познасти на точни места.. иначе трудно.. дано да е пробила сама. успех и пожелавам
-
ciucci_galant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”