Племеника ми ще учи във Варна...та...треа ми ако някой има познати или дава квартира за студент...да бутне едно рамо..
Данке предварително.
Към ВАРНЕНЦИ! Квартира...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абонирана съм тук, виж това, което ми пратиха днес:
http://www.imotibg.com/r.php?d_id=234062
http://www.imotibg.com/r.php?d_id=234062
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Абе то хубаво предлагате, ама го пращате ...
Не мога да се съглася, че над ХЕИ ("цветния" квартал), Левски, Младост са до общината.
Осъзнавам че искате да помогнете, а и аз всъщност май само спамя, защото не мога да помогна повече ...
От друга страна защо им е до Общината, като така или иначе ще има да се пътува доста, а и там са по-скъпи наемите. Нямам представа този арх. ... къде се намира в Левски - май ще е най-доброто от всичко дотук.
Не мога да се съглася, че над ХЕИ ("цветния" квартал), Левски, Младост са до общината.
Осъзнавам че искате да помогнете, а и аз всъщност май само спамя, защото не мога да помогна повече ...
От друга страна защо им е до Общината, като така или иначе ще има да се пътува доста, а и там са по-скъпи наемите. Нямам представа този арх. ... къде се намира в Левски - май ще е най-доброто от всичко дотук.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм учил в ВСУ-Варна и цената за нощувка в Чайка беше 8лв.за редовното а задочниците плащаха 15лв.Същото е положението и във общежитието.Инфото ми е от преди 3г.Сега е по скъпо.marianchev написа:именно за месец говоря, имам 2-ма познати които учат в Свободния, миналата година плащаха по 100-120 лв/месец
Върни се в “ОФФ-Топик - други”