Бе до сега търсех по нета, ма нема нищо. Трябват ми снимки на интериора може и на ястията на р-нт Весело село в Пловдив, ма то имало и в София май, нема значение, хараса ми колко са ефектни, а някой ако има и от другаде, хич няма да му се разсърдя, да ше почерпя на следващия събор
Та реших към вас да се обърна че не мога да намеря нищо
Снимки на интериора на р-нт Весело село в Пловдив
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Що не пита чичко Гугъл - не че ние сме нищо, ама не сме велики колкото него
цък
може ли да не чакаме до следващия събор, ами да ме почерпиш по-рано (сещам се за поне 2 места в Хасково)
Резултатите от търсенето.

може ли да не чакаме до следващия събор, ами да ме почерпиш по-рано (сещам се за поне 2 места в Хасково)

Резултатите от търсенето.
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
gr_kanev- я тия ги престъргах рано рано, ма са слабо, има мноо за гледане там, запомнящи се работи тъй да се каже.
Айде бе Колеги, нема ли активност от ваша страна, Пловдив тийм ззнам че не сте по чалгата, ма човек да пие повече от три и требе смени дилъра ха хах аха
п.п. L&R-чудя се дали да не дойда да прослушам вашите кръчми че съм чувал мноо джиджени работи
Айде бе Колеги, нема ли активност от ваша страна, Пловдив тийм ззнам че не сте по чалгата, ма човек да пие повече от три и требе смени дилъра ха хах аха
п.п. L&R-чудя се дали да не дойда да прослушам вашите кръчми че съм чувал мноо джиджени работи
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Краско,
Не знам за какво са ти снимки , но си заслужава - на мене много ми хареса - не връщане от морето минах оттам
М/у другото ако хванеш първата табела от магистралата за Пловдив , минава се през някакво селце и излизаш точно от тая страна на Пловдив дето е ресторанта...само дето МРАЗЯ павета, а оттам пътя е паваж
Не знам за какво са ти снимки , но си заслужава - на мене много ми хареса - не връщане от морето минах оттам

М/у другото ако хванеш първата табела от магистралата за Пловдив , минава се през някакво селце и излизаш точно от тая страна на Пловдив дето е ресторанта...само дето МРАЗЯ павета, а оттам пътя е паваж

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Милослав написа:Краско,
Не знам за какво са ти снимки , но си заслужава - на мене много ми хареса -
Как за какво, за идейки, тва онова, има кво да се научи, тоя дизайнер или архитект който е правил ресторанта е мноо добър, до сега не съм виждал някой ресторант всичко да му е изпипано до последно, уж всичко е разхвърлено, но в подреден дух, бе незнам как да го обясня, просто ресторанта и предлаганите ястия са мноо добра комбинация
Върни се в “ОФФ-Топик - други”