п.п ще отговарям тук,защото имам ТЪПО,ШИБАНО ограничение на мненията

The Red Guy написа:Aм и аз имам същата щайга, купих я от Метро за 140 лв преди две години, изби си парите няколко пъти и сега вече се ползва само за скенер. Лечението на твоя проблем е едно - купуваш си принтер HP за 190 лв.
Ам, що имаш ограничение да питам?
Същия боклук,от същото място е купен,за същите пари,ползвах го за скенер,но реших да си взема и глава.........и ся кво стана,братче

А ограничението колкото ти знаеш толкова и аз

blue_shadow написа: Ако вътре всичко е наред, значи главата е прецакана и няма сми да си играеш повече с тоя принтер (3в1)
П.С. Що си купувате Лексмарк бе хора....
Няма как да е прецакана главата първо,защото е чисто нова и второ защото листа въобще не стига до нея,защото бъде ПРЕМАЧКВАН по пътя към принтирането - нелепа смърт,катастрофа

Ами вече знам,че не трябва да си купувам това,но тогава беше хита на сизоня

hristomirov написа:най-вероятно някоя ролка се е прецакала. щом дъвче по средата явно е някоя от крайните - просто не поема листа нататък. имах същия проблем, но с лазерен HP. не беше скъп ремонт, но не знам дали LEXMARK са ремонтопригодни.
Ролката е една....в края

blue_shadow написа:Даскале, бъркаш се за главата! Ти си купил нов патрон с мастило! Главата не си сменял!

Нееееееее,това ще ме довърши напълно

Те са го засилих през прозореца

Хора,да е напечатил 10 листа през живота си,недейте така,той няма никаква амортизация

ЕТО КАКВО МИ ИЗПИСВА(КЛИКНЕТЕ ЗА ДА ВИДИТЕ В ГОЛЯМ РАЗМЕР)

ТРЪГНА НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!