Колко парици?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Колко парици?
Говорим си за мъжки заплати...........за жените друг път............
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
niki127 написа:Верният отговор не е посочен- В БГ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ВЪОБЩЕ!!!
А, бонус колега.........прав си.........
За какво си говорим, имам щастието да се бъхтя в една "чуждестранна" фирма с БГ участие...........на как се изразяваха професорите уж научна и скъпо- платена работа............а отделно работя и на още една..............
И пак не стигат..............или на мен са ми се скъсали джобовете(не ми се вярва, защото шивачеството ми е хоби

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Добре" е различно от "Достойно". Аз не искам да живея добре. Искам да живея достойно - да ми стигат парите за консумативи, храна.... Да не казвам на детето "Нямам пари в момента"... ей такива прости неща. Да не се притеснявам да изляза със семейството на ресторант.....
Не държа да живея в палат и да карам мерцедес... И смея да твърдя, че около 1000-1500 лв. на месец стигат за достоен живот
Не държа да живея в палат и да карам мерцедес... И смея да твърдя, че около 1000-1500 лв. на месец стигат за достоен живот
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колкото повече, толкова повече!!!
Парите никога не стигат. За съжаление.
В момента си мисля, че 5000/мес биха били перфектни - ще ми стигат да изплащам нова кола, нов апартамент, да не се лишавам от нищо, да мога да си позволя екскурзии и т.н. Но това е като гледам от моята камбанарийка. Сигурен съм, че ако взимам толкова, няма да ми стигат, защото тогава ще съм се покатерил на друга камбанарийка
Парите никога не стигат. За съжаление.
В момента си мисля, че 5000/мес биха били перфектни - ще ми стигат да изплащам нова кола, нов апартамент, да не се лишавам от нищо, да мога да си позволя екскурзии и т.н. Но това е като гледам от моята камбанарийка. Сигурен съм, че ако взимам толкова, няма да ми стигат, защото тогава ще съм се покатерил на друга камбанарийка

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
scuba написа:...И смея да твърдя, че около 1000-1500 лв. на месец стигат за достоен живот...
Scuba, с тез стотинки (повече от тези, които аз изкарвам, да отбележа), след колко време ще можеш да си позволиш някои елементарни нещица, като собствено жилище (било то панелка с 'чудни' комшии', било то бяла спретната къщурка), че и някакво що-годе добро возило, че да имаш някаква степен на свобода... Според мен оттук се почва, останалите 'глезотии' идват после...
Айде по друг начин да си задам въпроса - какво и колко време (години) трябва да работи средностатистическия българин, та да има някаква сигурност и да може да си позволи нормален (или достоен) живот?
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен няма значение дали си мъж или жена, всичко е строго индивидуално, защото вече са отшумелици, че мъжът издържа семейство, дори бих казала че се наблюдава обратна тенденция, примерно моя колежка остви бебето си на 5мес. да го гледа мъжа й за да се върне на работа, защото пича не работи?!?!!!!! Така че моля ви не дискриминирайте дамите в клуба
. На мен би ми било интересно всяко мнение
.

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
ChampioN написа:niki127 написа:Верният отговор не е посочен- В БГ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ВЪОБЩЕ!!!
А, бонус колега.........прав си.........
За какво си говорим, имам щастието да се бъхтя в една "чуждестранна" фирма с БГ участие...........на как се изразяваха професорите уж научна и скъпо- платена работа............а отделно работя и на още една..............
И пак не стигат..............или на мен са ми се скъсали джобовете(не ми се вярва, защото шивачеството ми е хоби) или България e доста голяма.........как да кажа Кочина........за младите хора.........или поне за тези който разчитат на себе си........защото мамини синчета.......колкото щеш.............
Абцолютно съм съгласен с тебе!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”