Здравейте - въпроса ми е за разликата на уиндоус ХР - версиите ПРО и ХОУМ едишън. Предстои ми преинсталиране на една слаба машина, която досега беше с ПРО (но тегаво вървеше), дали да и сложа ХОУМ едишън, който като гледам е доста помалък на размер и би трябвало да е по бърз?
И веднъж съм качвал ХОУМ - и имам бегли спомени, че Ленгуидж пак (който ползвам и превежда уина на български) не работеше при него. Та въпроса ми е има ли такъв пак за ХОУМ?
Разлика в Уиндоуси?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сложи му едно UBUNTO(linux) и че върви по бързо. Инак слагаш повечко рам това е решението. Дефрагметна на дисковете е пълна боза трява го направиш поне 3-4 пъти да стане като хората. И пак нема да литне.
Това за ефектите помага повече, ама вместо да се кйориш на квардратен виндос сложи линукс. За мен поне много по-кравив. Разликата в работата с еднот и другото не е толква голяма. Линукс не само за хакери!
Това за ефектите помага повече, ама вместо да се кйориш на квардратен виндос сложи линукс. За мен поне много по-кравив. Разликата в работата с еднот и другото не е толква голяма. Линукс не само за хакери!
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Стига бе колега , човека пита за бозите .... не знаеш какво му се ще да пуска на този компот , така че ..... а разликата между едното и другото е голяма

Върни се в “ОФФ-Топик - други”