IPHONE в България

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

IPHONE в България

Мнениеот CellNet ™ » Вто 25 сеп 2007 0:01

Колеги има ли вече Iphone в България :) ползвате ли го,
ако някой има интерес мога да изпратя няколко gsma до две седмици. 8)

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Вто 25 сеп 2007 7:58

бричед на кви пари?
и нали знаеш че са локнати към тамошната нрежа и требе да ги ънлокнеш фърст...

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Вто 25 сеп 2007 8:12

сега ще кажа нещо, което разбрах от втора ръка, за това не гарантирам на 100%, че е точно така.

На мой приятел на шефа му са му докарали от щатско iPhone. доколкото разбрах нищо не е правено по телефона (разкодиране и прочие), а си работи нормално с глобул. с мтел не щял.

аз лично бих си взел iPhone само заради външния вид и интерфейса. има твърде много бъгове и липсват основни функции, с които вече сме свикнали при другите "нормални" телефони.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Вто 25 сеп 2007 8:14

Има, има работещ за БГ :) . eBG.bg ги раздава като награда за томболата за регистриралите се клиенти. Ония ден разцъквах един такъв - баси лудницата е. Проблема е, че ако трябва да си го купувам разкодиран ми излиза колкото половината кола...

И все пак - няма такъв телефон :shock

Последна промяна от brum на Вто 25 сеп 2007 8:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 25 сеп 2007 8:26

Аз до колкото знам все още не се продава в БГ! Има мостра в един магазин на "Ангел Кънчев"...Чудно ми е колко пари ще го пуснат?! Чакам го с голямо нетърпетие! Невероятен е! :shock

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Вто 25 сеп 2007 8:28

официално още го няма, иначе и аз съм виждал работещ, пък и бат гуго знае доста по въпроса за ънлокването :lol:

Последна промяна от Plamen_RI на Вто 25 сеп 2007 8:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 25 сеп 2007 8:29

кво му е невероятното толкоз? ... ако е повече от 70лв не ми го хвалете...

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 25 сеп 2007 9:21

Да бе и аз се чуда кво може да му е толко невероятно...какво има толко тая пръчка?

Последна промяна от Jerom на Вто 25 сеп 2007 12:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 25 сеп 2007 10:00

унлоква се за 10минутки в домашна обстановка :lol: - в смисъл трябват комп и малко софт, не е да не съм го правил :wink:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 25 сеп 2007 10:32

Янко,има вече .

продава се ,но скивай кво става :

Оказва се, че ако сте си купили iPhone и сте го разкодирали, може да имате проблеми, в случай че се наложи да използвате гаранцията си. В САЩ вече има прецедент, при който потребител е занесъл телефона си за поправка и от магазина са му отказали обслужване под предлог, че гаранцията на устройството е невалидна, тъй като е отключено. Нормално, бихме казали в такава ситуация. Малко са производителите, които приемат гаранция, след като сте правили промени по тях, и особено такива. В случая обаче не става въпрос за незаконно действие от страна на потребителя, тъй като, както писахме през ноември миналата година, разкодирането на телефони в Щатите е напълно законно за период от три години.

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Вто 25 сеп 2007 11:39

Да бе и аз се чуда кво може да му е толко неверуятно...какво има толко тая пръчка?

Има един дисплей с по-големи размери чувствителен на допир и това е...а и много подводни камъни в стил Панасоник,Самсунг и подобни...като например-не можеш да пращаш ММС, не може да пращаш фаилове през блутуут-а, няма файлов мениджър, няма запис на видео, не може да се инсталират допълнителни програми, не може да се слагат твои рингтонове, липсва 3Г ,няма слот за карта памет(какво като е 8ГБ представям си как се пълнят от иТуне :shock )и т.н.
Като за начало операционната система OS X заема 700МВ от паметта ви, след това веднага се забелязва и невъзможността да копирате какъвто и да било текст. iPhone няма и A2DP, което в момента се смята от потребителите за един от най-големите пропуски. Друго дразнещо в апарата е невъзможността да си слагате МР3-ки за мелодия, а засега допълнителни рингтонове не се продават и в сайта на компанията. Липсват също и поддръжката на Adobe Flash, възможността за редакция на PDF, Word, и Excel, както и не можете да използвате гласово набиране и да пращате MMS съобщения. Друг интересен факт е, че според Apple на 300-400 зареждания батерията губи капацитета си, но можете да я замените безплатно за нова от магазините на Apple. И след всичките тези критики за iPhone хубавата новина за всичките 17 787 служителя на компанията, е че ще получат безплатни 8GB iPhone телефони, на обща стойност $12 млн

Последна промяна от FELIPE на Вто 25 сеп 2007 12:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Вто 25 сеп 2007 11:50

LILO&STICH написа:Янко,има вече .

продава се ,но скивай кво става :

Оказва се, че ако сте си купили iPhone и сте го разкодирали, може да имате проблеми, в случай че се наложи да използвате гаранцията си. В САЩ вече има прецедент, при който потребител е занесъл телефона си за поправка и от магазина са му отказали обслужване под предлог, че гаранцията на устройството е невалидна, тъй като е отключено. Нормално, бихме казали в такава ситуация. Малко са производителите, които приемат гаранция, след като сте правили промени по тях, и особено такива. В случая обаче не става въпрос за незаконно действие от страна на потребителя, тъй като, както писахме през ноември миналата година, разкодирането на телефони в Щатите е напълно законно за период от три години.

А къде се продава? :?

Потребителски аватар
ruskia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ruskia » Вто 25 сеп 2007 12:12

Колко парички са про тебе в САЩ? Евентуално да скокна на един

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател: