Съвет за мастилено-струен принтер?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съвет за мастилено-струен принтер?
Колеги, бихте ли ми препоръчали какъв мастилноструен принтер да си купя. До сега притежавах Canon i250, но нещо издаде багажа.Не иска да печата червено. В какво ли не киснах главата и няма отпушване. Бих искал да си взема някой на който мастилата са евтини или да може да се зарежда с рефили. Моля споделете към какво да се насоча.
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Вземи си като моя Canon IP1500 .Мастилото(разбира се пазарското ,кой е луд да купува оригинално ) е 4 лева за черното и 5 лева за цветното
В момента пише ,че е 100лв ,а аз го зех за 150
Тип мастилено-струен принтер с две глави
Макс. резолюция 4800 x 1200 dpi
Скорост на печат - цветно 13 стр/мин
Скорост на печат - черно 18 стр/мин
Интерфейс USB
Формат A4
Глави 2
Това е характеристиката

Тип мастилено-струен принтер с две глави
Макс. резолюция 4800 x 1200 dpi
Скорост на печат - цветно 13 стр/мин
Скорост на печат - черно 18 стр/мин
Интерфейс USB
Формат A4
Глави 2
Това е характеристиката
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
За HP продават наливни мастила - примерно 100мл. тубичка е около 5 лева и стига за 10-15 зареждания. Ако имаш късмет да издържи главата, а това се случва често, ако не я оставяш да засъхне, няма по-евтин вариант
Сам смятай - с 5 лева поне 3000 страници
Иначе варианта с Canon 1500 също е добър - има евтини консумативи, а и патрончетата се зареждат елементарно... проблема е, че мастилната глава с 2 патрона в нея оригинални (не съм виждал заместител на главата още) е към 40$ - демек близко до цената на принтера, а се скапва за около 1000 копия, е някой издържат и повече...

Иначе варианта с Canon 1500 също е добър - има евтини консумативи, а и патрончетата се зареждат елементарно... проблема е, че мастилната глава с 2 патрона в нея оригинални (не съм виждал заместител на главата още) е към 40$ - демек близко до цената на принтера, а се скапва за около 1000 копия, е някой издържат и повече...
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Може би търсиш нещо друго, но евентуално би ти било от полза:
Аз имам НР К550 DTN- въпреки че е мастилено-струен доста лазери биха се огледали, що се отнася за скороста на черен печат - във ниско качество 30ина страници на минута може да ги направи наистина. Цветен печат е +много+ добър на нормална офис хартия, но ако искаш да си вадиш снимки в оптимално качество по-добре вземи друг.
Към тези неща идва двустранния печат и мрежовата карта. Освен това за този модел има така наречената CISS система (купува се допълнително) - може да си монтираш +бутилки+ с мастило, и да си пълниш като пич с евтино мастило. Малко е скъп, но си заслужава парите:
1. Бърз
2. Цветен печат
3. Двустранен печат автоматично
4. Мрежова карта
5. Евтино мастило става
(6. 3 години гаранция, в моя случай
)
Аз имам НР К550 DTN- въпреки че е мастилено-струен доста лазери биха се огледали, що се отнася за скороста на черен печат - във ниско качество 30ина страници на минута може да ги направи наистина. Цветен печат е +много+ добър на нормална офис хартия, но ако искаш да си вадиш снимки в оптимално качество по-добре вземи друг.
Към тези неща идва двустранния печат и мрежовата карта. Освен това за този модел има така наречената CISS система (купува се допълнително) - може да си монтираш +бутилки+ с мастило, и да си пълниш като пич с евтино мастило. Малко е скъп, но си заслужава парите:
1. Бърз
2. Цветен печат
3. Двустранен печат автоматично
4. Мрежова карта
5. Евтино мастило става
(6. 3 години гаранция, в моя случай

- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предимно си отпечатвам етикети за домашната ракия, така че лазерен не ставаoSViRePql написа:Колега какво печаташ предимно? Защото ако печаташ предимно документи няма смисъл от мастилено-струен. Преди и аз исках да си взимам от тези 3в1 които бяха но накрая си взех HP Lazerjet 1010 и досега не ми е пречило това че не може да принтира цветно
Върни се в “ОФФ-Топик - други”