Важно за 12-ти клас !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Precisionpower
- Автомобил:
- Двигател:
Важно за 12-ти клас !
Съжалявам че я пускам темата но аз съм 12-ти клас и искам да завърша с тези матури кадето ги сложиха изведнъж една голяма част от 12-тите класове няма да минат заради тях това са горе доло около 80% ! http://maturi08.hit.bg/
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам (Запетая) че я пускам темата (запетая) но аз съм 12-ти клас и искам да завърша(точка) с (Главна буква) тези матури к(Ъ)дето ги сложиха изведнъж една голяма част от 12-тите класове няма да минат заради тях (точка)(Главна буква) това са горе(тире)дол(У) около 80% ! http://maturi08.hit.bg/
Колега, трябва да има матури, повярвай. Ти си 12-ти клас и имаш СТРАШНИ пропуски по български език. Не спазваш елементарни правила за пунктуация. Вместо да роптаете вземете си седнете на "д-то" и хванете учебниците.
- Precisionpower
- Автомобил:
- Двигател:
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа:
Колега, трябва да има матури, повярвай. Ти си 12-ти клас и имаш СТРАШНИ пропуски по български език. Не спазваш елементарни правила за пунктуация. Вместо да роптаете вземете си седнете на "д-то" и хванете учебниците.
Лесно ни е на нас завършилите

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
bomber написа:didoriginal написа:
Лесно ни е на нас завършилитеИначе съм за матури,но да се знае от 9 клас за тях.Убеден съм,че с тази подготовка ,повечето 12-токласници няма да минат матурата
ще се преписвааааааа

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Важно за 12-ти клас !
това никога не може да станеPrecisionpower написа: една голяма част от 12-тите класове няма да минат заради тях
и аз съм 12-ти клас , ако има матура.... си оставам с осново за цял живот
спокойно 12 години да "уча" и да не зема средно

- murzelamka
- Автомобил:
- Двигател:
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
didoriginal написа:Съжалявам (Запетая) че я пускам темата (запетая) но аз съм 12-ти клас и искам да завърша(точка) с (Главна буква) тези матури к(Ъ)дето ги сложиха изведнъж една голяма част от 12-тите класове няма да минат заради тях (точка)(Главна буква) това са горе(тире)дол(У) около 80% ! http://maturi08.hit.bg/
И аз пиша така по форумите... без запетай и т.н. но това не значи че попринцип нямам елементарни правила за пуктуация както казваш

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
факт- има неграмотници
причина - има неграмотници сред учителите.
решение - матура.
следствие - полвината хора няма да вземат матурата
Браво за добре свършената работа сега всичко ще си дойде на мястото
- министъра да се направи президент на републиката
Тия хора нещо са преебани в главата... ква матура кви 5лв... аз съм набор 88...завърших, че даже вече съм студент... учих в техникум и час по БЕЛ в който да ме учат на граматика съм карал за последно в 6-7 клас... после пълен ташак - неможе хем тия скапаняци дето се правят на учители да не преподават нищо, хем да налагат строги правила, хем да се реве че излиза само боклук от средните училища...
причина - има неграмотници сред учителите.
решение - матура.
следствие - полвината хора няма да вземат матурата
Браво за добре свършената работа сега всичко ще си дойде на мястото

Тия хора нещо са преебани в главата... ква матура кви 5лв... аз съм набор 88...завърших, че даже вече съм студент... учих в техникум и час по БЕЛ в който да ме учат на граматика съм карал за последно в 6-7 клас... после пълен ташак - неможе хем тия скапаняци дето се правят на учители да не преподават нищо, хем да налагат строги правила, хем да се реве че излиза само боклук от средните училища...

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
здраво на дванадесетокласниците
и аз съм със същия проблем.
ща има матури пичове и така ще е.според мен не можем и със стачка да го променим.
междо другото проблема не се изразява в това, че не ни е съобщено от 9 клас.проблема е, че се включва много материал.аз съм защитник на тезата:ако имаш над 5,50 да не се явяваш на матура ,защото всеки които има този успех се е старал ,полагал усилия и е постигнал този резултат. 

и аз съм със същия проблем.
ща има матури пичове и така ще е.според мен не можем и със стачка да го променим.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”