Интересно ми е дали следите Ф1 и на кой отбор симпатизирате?
Аз лично съм за най-добрият
Има ли фенове на F1?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dmitko написа:...Mc Laren за мене са си най-добрите въпреки, че напоследък се излагат.
Еее какви времена бяха с турбо-двигателя на Хонда и Айртън Сена и Ален Прост...
Абе "напоследък" в буквалния смисъл са си супер. Имам предвид днешното състезание и миналото

А за миналата година просто не ми се говори. И предишната.

А колкото за съвсем преди то и формулата беше по формула, нямаше толкова ограничения.

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
dmitko написа:Абе той Шумахер да караше нещо друго а не Ферари, ще го питам аз толкова ли е добър![]()
Mc Laren за мене са си най-добрите въпреки, че напоследък се излагат.
Ако следеше редовно Ф1 щеше да знаеш, че не винаги е карал Ферари, само ще припомня че през първия си пълен сезон/защото той дебютира през 91 с Джордан по средата на сезона в Белгия и по късно същия сезон преминава в Бенетон/ в отбор без особени успехи до този момент, завършва 3-ти в крайното класиране, дори пред настоящия световен шампион - Сена!!! А когато отиде в Ферари те бяха един много, много слаб и посредствен отбор

абсолютно подкрепям Шумахер! Ако не беше той Ферари нямаше да постигне това което направи в последните няколко години. Не случайно момчето получаваше толкова пари - колите трябва да се развиват, а за това трябва някой да казва на механиците какво не им е добре, на Шуми това му е силата - може да развива колите, не само да ги кара.
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
evgenyh написа:Ако следеше редовно Ф1 щеше да знаеш, че не винаги е карал Ферари, само ще припомня че през първия си пълен сезон/защото той дебютира през 91 с Джордан по средата на сезона в Белгия и по късно същия сезон преминава в Бенетон/ в отбор без особени успехи до този момент, завършва 3-ти в крайното класиране, дори пред настоящия световен шампион - Сена!!! А когато отиде в Ферари те бяха един много, много слаб и посредствен отбор![]()
![]()
Да така е, и много обичаше да се блъска, дотам стигна, че 97 година /ако не се лъжа/ блъсна Вилньов само и само да не вземе купата на финалния кръг. Беше много интересно почти всяко състезание се удряше с някой /говоря за средата на 90-те/ и така докато се научи да кара

То и Хакинен като отиде в Макларън, отбора не беше на ниво и какво да кажа, че е велик и взе две титли - не, просто Макларън сложиха двигател на Мерцедес и другите им трябваше години да го догонят.
Та така, тука има да си спорим цял ден

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
за сблъсъка с Вилньов съм съгласен, че е виновен и беше нарочно, но това е единствения от "прослувутите сблъсъци на Шумахер" за който е виновен той, мога да кажа и за първия с Хил когато Шумахер водеше с огромна преднина през сезона/над 40т.
/ и първо му беше отнета 1 победа защото дъвената планка отдолу била изтъркана с 2мм. повече/bullshits
/и втория/Хил/ я получи подарък, след което беше наказан за 3 старта/които естествено, че Хил спечели - как иначе?/и накрая дружно бандитски разликата беше стопена до 1т. и на последния старт Шумахер изпусна завой и щеше така или иначе да отпадне, но Хил/който е доста тъп/, вместо да изчака, като видя какво става се хвърли безумно веднага да го изпревари което нямаше как да стане точно там - и така на Шумахер му излезе име на "блъскач" какъвто всъщност не е
...а ако някой си спомня, друг пилот на времето блъсна явно умишлено съотборника си в последния старт още на първия завой защото водеше в точките и при отпадане на 2-мата ставаше автоматично шампион, ама нещо сметките му излезоха криви...

...а ако някой си спомня, друг пилот на времето блъсна явно умишлено съотборника си в последния старт още на първия завой защото водеше в точките и при отпадане на 2-мата ставаше автоматично шампион, ама нещо сметките му излезоха криви...
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кой каквото иска да казва, Шумахер е най-добрия, който следи F1 ще се съгласи, че преди той да отиде във Ферари, те бяха само добра история и голямо име. Че сега имат проблеми, имат, аз лично го отдавам на новите правила и липсата на касмет. Но както се казва - пилетата се броят не есен, а в F1 ПИЛЕТО е само едно!!!!!!!!!
Вива Шумахер, вива Ферарииииииииии!!!!

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.f1bg.com/
krasi ми е ника....
krasi ми е ника....
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
dmitko написа:Абе той Шумахер да караше нещо друго а не Ферари, ще го питам аз толкова ли е добър![]()
Mc Laren за мене са си най-добрите въпреки, че напоследък се излагат.
Забравяш ли, че първите му две титли са с "Бенетон"?
А започна в Джордан.
Аз съм за Пилето.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”