Въпросче за МП-3 Плейърче.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Въпросче за МП-3 Плейърче.
Здравейте колеги.Смятам да си взема едно мп-3 плейърче,но неразбирам в тази насика и затова ви питам вас.Някой може да има такова и да се отзове.Мерси от сега.Можете да помогнете с марка и сайтчета. 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Абе ти колега какво искаш МП3 за колата или Мп3 Flash който се качват песните на компютъра?
Аз имам едно НЕО за 30 лева едно време с некви промоции на МТЕЛ и е такова желязо нема
Много здраво се отказа и 3 години вече ми служи
Минавах 2-3 пъти с колелото ,един път стоя на дъжда та беше от вътре мокро и какво ли още не и свири все още 
Аз имам едно НЕО за 30 лева едно време с некви промоции на МТЕЛ и е такова желязо нема

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм с Нео-добре е.Gigabyte написа:Абе ти колега какво искаш МП3 за колата или Мп3 Flash който се качват песните на компютъра?
Аз имам едно НЕО за 30 лева едно време с некви промоции на МТЕЛ и е такова желязо немаМного здраво се отказа и 3 години вече ми служи
Минавах 2-3 пъти с колелото ,един път стоя на дъжда та беше от вътре мокро и какво ли още не и свири все още
По темата:
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е с литиево-йонна батерия!По-голямата памет естествено е в плюс.Размерът на плеъра,е добре да бъде малък(просто за удобство).Всичките такива устройства са със скапани слушалки-тапи,затова ги прослушвай с нещо качествено.Трябва да има радио.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Gigabyte написа:Абе ти колега какво искаш МП3 за колата или Мп3 Flash който се качват песните на компютъра?
Аз имам едно НЕО за 30 лева едно време с некви промоции на МТЕЛ и е такова желязо немаМного здраво се отказа и 3 години вече ми служи
Да бе нема такова жиотно какво ли не го мъчих и не ще да се счупи

Аре и язе по темата.
Верно си земи с литиево-йонна щото после е кофти да си купуваш секи ден,а иначе трябва да зимаш зарядно,па батерий за него

- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
много зависи кависи какви пари си заделил...
ако искаш нещо също добро, аз съм с те това 2 GB чудо 2-ра година и е пирфйектну...неам забележки..звука добър...
сал дето парата му повечко...
ако искаш нещо също добро, аз съм с те това 2 GB чудо 2-ра година и е пирфйектну...неам забележки..звука добър...
сал дето парата му повечко...
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги.Спрях се на това.Кажете ми дали е добро.Батерията дали ще издържа много.
http://www.electron.bg/product_info.php ... 50&pto=150
http://www.electron.bg/product_info.php ... 50&pto=150
ами за мен има само един плейър - ipod му викат
,имах около 5-6 такива и сега имам такъв! 2гб е малък и компактен, но малко песни събира, 30 гб е най-добрия вариант (сега съм с такъв и няма грешка - тва видота, филми, музика игри, снимки... всичко!) имах и 80 гб преди време но е много тежък за носене, 60 гб пак е тежък и стои полупразен. сега с 30 гб имам 25гб запълнени с женени с деца и около 7000 мп3-та
а за дизаина няма какво да кажа - върхът, единствено предния панел много бързо се драска ако му махнеш фолиото (за 5.5-а генерация говоря...)
успех

а за дизаина няма какво да кажа - върхът, единствено предния панел много бързо се драска ако му махнеш фолиото (за 5.5-а генерация говоря...)
успех
Върни се в “ОФФ-Топик - други”