Хора, знам че има много теми за това, но .....
Имам проблем, искам да сложа ПВЦ (или алумин) дограма на една тераса. До тук добре, разбрах че масата фирми не правят довършване, така че го имам предвид, ще се търси друг мастер за това. Значи първо се обръщам към фирма Сидо, всичко ок, докато не дойде момента да се вземат мерки на място. Звани човека от там и вика днес идвам. След малко звъни да обясня къде сме точно (почти на центъра на Сф.) и след още половин час звъни бесен че не можел да намери адреса и няма да дойде

. Съответно Сидо е в black list-а ми и започвам отново търсене - спирам се на Ролпласт - голяма фирма, читаво звучи. Правят ми проект о мой мерки и теглилки, след почти месец звъня да дойдат за мерки на място, идват днес, гледат-гледат и това не било наред, онова не било, защо имало топлоизолация, защо имало на терасата лампа (пречела на прозорците) и така. Нищо не стана. Та търся човек дето няма да се опъва да ми вземе парите, срещу свършена работа разбира се. Дайте идеи или за майстори или за фирми дето няма да им е крив света, че искам да дам едни 1000 -1100 лв. а един прозорец.....