Ще ходя на Дунава за риба - дайте насоки и съвети.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Ще ходя на Дунава за риба - дайте насоки и съвети.
Колеги привет. Стягаме един десант на Дунава на 5 и 6 октомври. Има си и риболовни сайтове и форуми, но тук сме хора с разнородни интереси та реших да ви питам първо вас. По бащина линия съм от този край - Видинско и едно време като бях малък си спомням, че бащата и приятелите му убиваха сомовете, но не съм се пускал много отдавна и ще ви помоля някои да каже къде са хубавите места, как да стигнем дотам по хубав път и да споделите впечатленията си ако сте ходили скоро. Иначе ние засега сме 4 души - аз тръгвам с 11 дънни въдици и като прибавим и на френдовете ще щурмуваме с около 25 пръта на дъно и 4 плувки засега. Лично аз ще заложа на доброто старо попово прасе, торен червей или рибе, пък ако е рекъл Господ ще се разцепиме от риболов. Надявам се повечко хора да се отзоват на темата и да обменим полезно инфо. Мерси предварително!
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
petko5 написа:Около с.Арчар, с.Симеоново, има страхотни места, около ТЕЦ-а на Видин също ( точно но пристанището на ТЕЦ-Видин) там-излиза и много щука![]()
За рибата няма дом, особенно на р.Дунав![]()
Наслука и да се похвалите след това
Колега благодаря! И я кажете кой е най-добрия път - имам предвид дупките - дотам.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Green_Madness написа:petko5 написа:Около с.Арчар, с.Симеоново, има страхотни места, около ТЕЦ-а на Видин също ( точно но пристанището на ТЕЦ-Видин) там-излиза и много щука![]()
Колега благодаря! И я кажете кой е най-добрия път - имам предвид дупките - дотам.
През Петрохан-Берковица-Монтана-Дреновец и си на Дунава

Там местата са твои, имаш около 60км пространство на реката до Видин, избора е твой

Това е най прекия път

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
CellNet ™ написа::arrow:petko5 написа:Около с.Арчар, с.Симеоново, има страхотни места, около ТЕЦ-а на Видин също ( точно но пристанището на ТЕЦ-Видин) там-излиза и много щука![]()
и аз мисля така![]()
наслука колега, а пък после да се похвалиш
Дай Боже да са похваля! Миналата събота бяхме на Бебреш - гладък язовир, природа, огън, огнена вода, шишчета, пържоли, красота, тишина и 14 дънни.... и нищо! Не пипна! Интересното беше, че в 2 през ноща решихме да отидем до Врачеш да вземем пиене, че свърши... и попаднахме на селска сватба - имаше около 200 бека и барманът заяви, че докато не изиграем едно хоро няма да ни даде алкохол...

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Green_Madness написа:CellNet ™ написа::arrow:petko5 написа:Около с.Арчар, с.Симеоново, има страхотни места, около ТЕЦ-а на Видин също ( точно но пристанището на ТЕЦ-Видин) там-излиза и много щука![]()
и аз мисля така![]()
наслука колега, а пък после да се похвалиш
Дай Боже да са похваля! Миналата събота бяхме на Бебреш - гладък язовир, природа, огън, огнена вода, шишчета, пържоли, красота, тишина и 14 дънни.... и нищо! Не пипна! Интересното беше, че в 2 през ноща решихме да отидем до Врачеш да вземем пиене, че свърши... и попаднахме на селска сватба - имаше около 200 бека и барманът заяви, че докато не изиграем едно хоро няма да ни даде алкохол...
Голям купон е било

Върни се в “ОФФ-Топик - други”