Търся англо-български речник за ГСМ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Търся англо-български речник за ГСМ
Колеги, търся англо-български речник за телефон. Намерих за смартфон, но при мен не върши работа. Ако някой има ще даде ли линк?
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Виж тук.
Казва се eMOdictX_Deluxe.jar със 100 000 думи.
Казва се eMOdictX_Deluxe.jar със 100 000 думи.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Отдавна се занимавах с него и съм забравил-няма да го разархивираш,преименуваш го от .zip на .jar и го прехвърляш на телефона,отива в папка Други(или аналога му при Прада),от там се инсталира в приложения...
Така е със всички приложения от директорията на senter(да е жив и здрав!).
Някои телефони не могат да работят с JAVA приложения по големи от 1МБ,ако Прадата e тях ще е голям смях.
Ако имаш проблеми ще ти дам по подробни указания.
Ето и оригиналното упътване на senter(не крия факта ,че из имах същите проблеми в началото)
Така е със всички приложения от директорията на senter(да е жив и здрав!).
Някои телефони не могат да работят с JAVA приложения по големи от 1МБ,ако Прадата e тях ще е голям смях.
Ако имаш проблеми ще ти дам по подробни указания.
Ето и оригиналното упътване на senter(не крия факта ,че из имах същите проблеми в началото)
Отваряш My documents > Tools > Folder Options... > View > махаш отметката пред Hide extensions for known file types и натискаш ОК .
После маркираш изтегления файл и натискаш F2 , за да го преименуваш и ще пише :
eMOdictX_Deluxe.zip изтриваш zip и пишеш jar , трябва да стане eMOdictX_Deluxe.jar и чак тогава го пращаш на телефона
Последна промяна от FELIPE на Пон 15 окт 2007 11:37, променено общо 1 път.
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:rexpitbul написа:Не само инсталираш!!!
Може ли малко по-подробна инструкция по инсталирането ако не те затрудняваАз съм с NOKIA 6230i

Трябвало е да си паса овцете на баира и да не се занимавам с телефони.
Смених по описани вариант формата на файла. Прехвърлих го на телефона. Появи ми се опция за инсталиране, аз инсталирах. След инсталацията ме вкара в речника, пробвах го и съм мн доволен. Излязох от него и реших да вляза , но него го няма. Не знам къде се е инсталирал. Влязох в папката в която прехвърлях първоначално файла, тя си седи но не мива възможност да вкизам в него, трябва на ново да го инсталирам.
Някакви предположения какво да правя ? (най-лесно е да хвърля телефона в дунава, но го оставям като последен вариант
)

Смених по описани вариант формата на файла. Прехвърлих го на телефона. Появи ми се опция за инсталиране, аз инсталирах. След инсталацията ме вкара в речника, пробвах го и съм мн доволен. Излязох от него и реших да вляза , но него го няма. Не знам къде се е инсталирал. Влязох в папката в която прехвърлях първоначално файла, тя си седи но не мива възможност да вкизам в него, трябва на ново да го инсталирам.
Някакви предположения какво да правя ? (най-лесно е да хвърля телефона в дунава, но го оставям като последен вариант

Върни се в “ОФФ-Топик - други”