И мен ме гонят крадци... опитали са да ми разбият гаража :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мен ме гонят крадци... опитали са да ми разбият гаража :(
Днес вечерта като отидох да отворя гаража за да покажа на един приятел на какво заприлича хубавата кола балгодарение на мен в опита си да отключа катинара се натъкнах на спънка ... Първо си помислих че някой тъпак ми е набил клечка в ключалката, но след няма и 1 минута забелязъхме че катинара е напъван с кози крак, но тъпака явно не е успял да го доизкърти ( за мое успокоение ), но пък и аз не мога да си го отворя. Намесихме се с ножовката и го отразъхме след което сложухме катинар, който се надявам да издържи ако има и тази вечер някакъв опит за разбиване, след което утре ще купя един катинар за 40лв и една брава ( та може и 2 ) и ще си ги монтирам. В гаража ми има само един комплект лети джанти от голфа, гуми и някви други боклуци ... както и пасата
Страх ме е повече за него да не тръгнат да му правят нещо, но пък нито могат да го откраднат нито могат да му свалят всички джанти ... само за джантите на голфа да се борат малко странно ми се вижда
, но знае ли ги човек мама им циганска или наркоманска. Ако някой има някакъв съвет или идея която може да ми даде за по добра защита на гаража ще съм много благодарен! Поздрави!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И с моя нет нещо стана споко
А иначе Vizor то си личи че е непрофесионално, но ако някой иска да влезне където и да е нищо не може да го спре ... ключар отваря блиндирана врата за 1000лв и отгоре точно за 2-3 минути ... Въпроса е да се предпазя от такива наркомани и мангали ... Мислих и за няква аларма ... но още се чудя ... GOLF с въздушната пушка не можеш да седиш през цялата нощ и да дебнеш някой да не би да тръгне да ти кърти нещо .... аз съм по навит на боен пистолет или направо ако по някаква случйност видя някой индивид да ми ровичка нещо ... имам нож в голфарата 
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Слагаш едмо реленце с копче ( като на старите перални ) на вратата така че когато вратата се отвори да затваря веригата. Слагаш и един прекъсвач+сирена/лампа към веригата и си имаш импровизирана аларма.
Прекъсвача го слагаш например на входната врата, така че когато излизаш или се прибираш да можеш лесно да пуснеш/спреш алармата.
Прекъсвача го слагаш например на входната врата, така че когато излизаш или се прибираш да можеш лесно да пуснеш/спреш алармата.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Vlad777 написа:Сложи си един прожектор с фото клетка - има ги в МЕТРО - евтини са.
Обаче вместо да светка ламБата, го направи да пуска звънец, който сложи у вас.
Имаше някъде тема.
Даже може безжична да е връзката до звънеца.
Няма кво да пуска звънец , а да задейства електроспусък на стрелково оръжие , така фиксирано,че да му напълни задника , мамка им крадлива!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
веселин написа:Vlad777 написа:Сложи си един прожектор с фото клетка - има ги в МЕТРО - евтини са.
Обаче вместо да светка ламБата, го направи да пуска звънец, който сложи у вас.
Имаше някъде тема.
Даже може безжична да е връзката до звънеца.
Няма кво да пуска звънец , а да задейства електроспусък на стрелково оръжие , така фиксирано,че да му напълни задника , мамка им крадлива!
Това означава, че ще пострадат много невинни хора които минават пред гаража.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”