Велика победа доказваща че не всеки път най богатия печели а този който най много я иска. Честито
Кой е най великия отбор?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
Кой е най великия отбор?
Велика победа доказваща че не всеки път най богатия печели а този който най много я иска. Честито
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
За пореден път червените отбори показаха че "формата е временна, КЛАСАТА е постоянна".
малко OFF: от Поол ако ги допуснат до ШЛ новия сезон да се молят да не се паднат на ЦСКА, че знаем какво става когато са Европейски шампиони и доидат на Българска(Народна) армия!
Иначе наи-великия финал които съм гледал, а при положение че за мен има 4 отбора - ЦСКА, Поол, Барса и Милан, беше още по велико, просто се наслаждавах на ФУТБОЛА
малко OFF: от Поол ако ги допуснат до ШЛ новия сезон да се молят да не се паднат на ЦСКА, че знаем какво става когато са Европейски шампиони и доидат на Българска(Народна) армия!
Иначе наи-великия финал които съм гледал, а при положение че за мен има 4 отбора - ЦСКА, Поол, Барса и Милан, беше още по велико, просто се наслаждавах на ФУТБОЛА
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:dulag написа:MAFIA MAFIA ууууу е не честно дай някакъв различен отговор от Ливърпул![]()
Няма друг отговор, това е ОТБОРА, е и ЦСКА разбира се, ама тук има и левскарчета, затова да не се драчим кои е по по най (въпреки че ......)![]()
![]()
Имало ли е до сега анкета, за левски и ЦСКа?
Ако е имало ще ми е интересно да видя какви са резултатите
П.П:А за ЦСКА, подкрепям изцяло.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”