› Sad But True
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
› Sad But True
Това е линк към филма на британската журналистка от ББС Кейт Блюет "Изоставените деца на България" - Тъжно, но е истина. Предупреждавам, че не е за хора със слаби сърца 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Една хубава статия по темата. Знам, че не е редно да обсъждаме тук политика... Но вчера вечерта премиера на България беше в града ми и се замислих, на кого е нужна всичката тази показност, мерцедеси, бмв-та бронирани, охрана достойна като за Джордж Буш, когато е на посещение в Ирак...
Как да повярвам, че "политиците" мислят за народа си, щом са поставили най-безпомощните членове на това общество в подобно гнусно положение

Как да повярвам, че "политиците" мислят за народа си, щом са поставили най-безпомощните членове на това общество в подобно гнусно положение

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема не е само в парите, а най-вече и в нас... Мой приятел осинови детенце преди няколко седмици - нормално хубаво момиченце, което е на 2 годинки, от много добър дом (елитен един вид) и тежеше 6.8 к.г.
Уж ги хранели нормално, а в тях за една седмица наддаде 2 килограма
Смятайте колко нормално ги хранят и всъщност колко много краде персонала на тези домове
Защото всъщност държавата дава достатъчно $$$ за храна и дрехи, но тези пари по неведоми пътища не достигат до децата
В началото на филма, лелката която обяснява, че детето можело в началото да ходи, а вече не - защото кракчетата му са атрофирали от глад, и тази женица, така наречената "лелка" всеки ден ходи на работа, вижда тези деца и пръста си не мръдва за да направи нещо добро за тях, но вечер като се прибира към вкъщи, с чиста съвест си открадва от кухнята 6 яйца, няколко кремвирша и 2-3 ябълки... ужас просто

В началото на филма, лелката която обяснява, че детето можело в началото да ходи, а вече не - защото кракчетата му са атрофирали от глад, и тази женица, така наречената "лелка" всеки ден ходи на работа, вижда тези деца и пръста си не мръдва за да направи нещо добро за тях, но вечер като се прибира към вкъщи, с чиста съвест си открадва от кухнята 6 яйца, няколко кремвирша и 2-3 ябълки... ужас просто
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Проблема не е само в парите, а най-вече и в нас... Мой приятел осинови детенце преди няколко седмици - нормално хубаво момиченце, което е на 2 годинки, от много добър дом (елитен един вид) и тежеше 6.8 к.г.Уж ги хранели нормално, а в тях за една седмица наддаде 2 килограма
Смятайте колко нормално ги хранят и всъщност колко много краде персонала на тези домове
Защото всъщност държавата дава достатъчно $$$ за храна и дрехи, но тези пари по неведоми пътища не достигат до децата
![]()
аз продължавам да го гледам и вече не знам каде се намирам, честно просто ми се еба мамата с извинение. Как ли гледат другите на нас след това филмче ?
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Мусуре - филма е сърцераздирателен.............. гледам от окло 20 минути почти и.................. сега се замислих - ние / Извинете - аз се чуда кво да ям и да пия и кво да си сложа ново и по- селско на бараката/ не обиждам марката ФВ/ всеки Божи ден - като се накъркам вечер............ а има хора дето НЯМАТ ТЕЗИ НЕЩА!НЕ МИСЛЯТ ЗА ТЕЗИ НЕЩА! нямат елементарните неща които имаме ние/аз........../.лошо! ако обидиждам някой колега/колежка нека бъда извинен
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfarata написа:Мусуре - филма е сърцераздирателен.............. гледам от окло 20 минути почти и.................. сега се замислих - ние / Извинете - аз се чуда кво да ям и да пия и кво да си сложа ново и по- селско на бараката/ не обиждам марката ФВ/ всеки Божи ден - като се накъркам вечер............ а има хора дето НЯМАТ ТЕЗИ НЕЩА!НЕ МИСЛЯТ ЗА ТЕЗИ НЕЩА! нямат елементарните неща които имаме ние/аз........../.лошо! ако обидиждам някой колега/колежка нека бъда извинен
Голфара, бате всеки като го изгледа това филмче почва да мисли като теб ! Истината е друга, не можем да променим света, не можем да предотрватим ражданията на такива деца, не можем да накараме родителите да не ги изоставят. Голфара бате, мисли си за гуми, за пички и прочие, защото не си дядо господ да огрееш навсякаде но можем да направим всички заедно нещо - ДА ДАДЕМ ГЛАСНОСТ НА ВСИЧКО ТОВА ! ДА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ, ДА РАБОТИМ МНОГО И ДА ПОМАГАМЕ НА ХОРАТА, КОИТО ИМАТ НУЖДА.
Може да е тривиално, елементарно като логика но манталитета ни, характера и начина на живот ни е направил по-лоши от животните.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”