bmwww написа:Има и едни големи като гумени топчета дето се слагат на цефта отпред и се стреля с тех ама тъпото им е ,че при всяко стреляне требва да си слагаш топчето

Иначе не знаех,че са забранени стоп патроните ! Стоп патроните не могат да се използват със сегашните газови пистолети ... можеха със някогашните руски модели !
Да, ама е незаконно !!! Ако произведеш изстрел с такова топче и той има последствия носиш наказателна отговорност, ако не ме лъже паметта като за преправено оръжие т.е като за незаконно кно т.е до 6г затвор
Не си правете експерименти, газовото оръжие може да се ползва само като такова т.е не трябва да има проектил. Пуцайте си с халостните на нова година и това е.
Аз имах такова
http://img.redwolfairsoft.com/upload/product/img/MZ-P99NEW-L.jpg но като осъзнах колко е безмислено го продадох. Сега съм се навил да събирам документи за кно, ама като знам че трябва да изваждам куп документи за да го нося и в италия и ми се отщява
Колега, не знам за какво мислиш да го ползваш тоя газов пищов, ама посмисли добре, голям смисъл от него няма, освен ако не го ползваш за кеф на нова година или не се пазиш от кучета. (за кучетата върши много добра работа, след няколко пълнителя заобикаляха моя блок през 2 пресечки

)