Много силно съм впечатлен от видяното! За специалистите може и да е не е кой знае какво, но мен направо ме порази!
http://link.brightcove.com/services/pla ... =933742930
Това ли е бъдещето при компютрите!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Formel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това ли е бъдещето при компютрите!!!
Последна промяна от Formel на Съб 20 окт 2007 20:08, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мусурски не съм съгласен............ това дето са намислили от майкрософт важи ...за всичко останало ..от автомобили.... през микровълнови печки ... до мобилни телефони ...самолети... он лайн банкиране ..... ресторанти
http://www.microsoft.com/surface/
при процесорите съм съгласен че ще важат многоядрените процесори с възможност всяко ядро да върши по няколко threada
http://www.microsoft.com/surface/
при процесорите съм съгласен че ще важат многоядрените процесори с възможност всяко ядро да върши по няколко threada
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
определно wimax ще промени не точно пц а тяхното използване, въпреки че работя в ИСП дето не смята да пуска скоро, да не кажа никога /което лично според мен ще го затрие/ , си е кеф да мръднеш с лаптопа на поляната да си лафиш с френдове и да не ти пука колко трафик си навъртял, също така и гсм оперите също ще го закършат ако не свалят с пъти цените, в този ред на мисли да сте чували за Плевен скоро да имаме wimax или както винаги на финала ще сме чак.
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сега като Maxtelecom обявиха старта си, моето ISP "SP нет" веднага пуснаха промо 2 за 1. Една такса два месеца...
Само ги чакам да пуснат промо за хардуера и ставам клиент на Maxtelecom. Че 300 кинта не ми се дават за нещо дето съм сигурен че скоро ще го дават комплект с абонамента.
Да не забравяме че и там ще има конкуренция която ще е в полза на нас потребителите.

Само ги чакам да пуснат промо за хардуера и ставам клиент на Maxtelecom. Че 300 кинта не ми се дават за нещо дето съм сигурен че скоро ще го дават комплект с абонамента.
Да не забравяме че и там ще има конкуренция която ще е в полза на нас потребителите.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:мусурски не съм съгласен............ това дето са намислили от майкрософт важи ...за всичко останало ..от автомобили.... през микровълнови печки ... до мобилни телефони ...самолети... он лайн банкиране ..... ресторанти
Колегата попита за бъдещето на компютрите, а не на софтуера или домакинските уреди

Иначе за WiMax - от догодина всички чипсети за мобилни компютри на интел ще имат интегрирана WiMax карта, ще има и много други устройства, които ще поддържат WiMax стандарта - като телефони, телевизори, MP3-плеъри и всякакви електронни джаджи

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
maniak написа:Само ги чакам да пуснат промо за хардуера и ставам клиент на Maxtelecom. Че 300 кинта не ми се дават
Доколкото знам, няма вече такса за хардуера

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Доколкото знам, няма вече такса за хардуера Обаче скоростта на връзката е в пъти (все още) по-ниска от тази на традиционните доставчици Примерно стандартната тарифа е за 512мегабита симетричен канал, което е конкуренция на най-евтиния ADSL на БТК.
http://www.maxtelecom.bg//index.php?t=1&p=3#sm1
Ако не си купиш оборудване ти го праскат в месечната такса.
Скороста ще дойде когато и другите закупили лиценз излязат на пазара.
Тогава ще дойдат и промоциите и всичко ще си дойде на мястото. Със сигурност няма да дърпаме с 2MB в секунда от торентите но пък и свободата на ползване ще е в пъти по-голяма.
Не както днес. Направих тест да отворя от телефона си dir.bg + две от новините на сайта ( Без да спирам картинки и чудеса). Резултата беше точно 500к който по тарифите на mtel са 2лв!.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”