Кво ще кажете за новата простотия а си лепим гражданската отговорност като още един стикер на колата и без това са ни малко.
Направо отпред заприличах на коледно дърво.
Гражданска отговорност
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Въпроса е от къде да си го взема този стикер... Казаха от твоя застраховател... Нали се сещаш колко застрахователи имаше по Нова година? Къде да ходя да го търся? Ако отида директно в застр.компания дали няма да стане?
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гражданска отговорност
SSivanov написа:Кво ще кажете за новата простотия а си лепим гражданската отговорност като още един стикер на колата и без това са ни малко.
Направо отпред заприличах на коледно дърво.
Нищо няма да лепа по колата си, да ги е.а в тъпанарите............
Само една минетка имам целогодишна на предния джам........
Дори и това за техн. преглед не съм го лепнал а си го нося в документите............
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Гражданска отговорност
[quote="SSivanov"]Кво ще кажете за новата простотия а си лепим гражданската отговорност като още един стикер на колата и без това са ни малко.
Направо отпред заприличах на коледно дърво.[/quote
Тези нямат спирка!Ще дойде момент да не можем да си преброим стикерите по предни стъкла,маркировки по прозорци и т.н..А полицаите какво ще правят?Ще обикалят в кръг около колата ,ще четат стикерите ,ще сверяват?По тази логика да си залепим отпред и шофьорските книжки,данъка за МПС.... 
Направо отпред заприличах на коледно дърво.[/quote

- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А интересно 4е в моя роден град Панагюрище ми казаха 4е куките прават проблеми, заради сенниците, 4е по незнам си кои член и параграф не трябвало да има ни6то залепено по прозорците което може да попречи на видимоста. Е добре де тия стикери не влизат ли в този член и параграф се питам аз. А като им се зададе на куките този вапрос те ти казват да не им противоре4и6 и толко.
И аз съм със сенник и само 4акам като ходя там да ме спрат и да ме накарат да го махам и тогава 6е има се разправяме доста.
И аз съм със сенник и само 4акам като ходя там да ме спрат и да ме накарат да го махам и тогава 6е има се разправяме доста.
- stormbringer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да им ..... ма.... и т.н
Немога да разбера каква е тая цигания колите ни станаха, на коледни дървета. Мисля че нямаше да е необходимо да лепим нищо стига да имахме някаква организация в държавната система. В някои цивилизовани държави когато хората си платят данъка, винетката и си направят гражданската отговорност това се отбелязва в една централизирана система за управления до която имат достъп всички органи на държавната администрация, полиция, кат и т.н. И няма нужда тъпия катаджия да ме проверява.Просто ако не съм си платил нещо от гореизброените веднага ми се изпраща едно писмо, след това наказателно постановление и така.

Немога да разбера каква е тая цигания колите ни станаха, на коледни дървета. Мисля че нямаше да е необходимо да лепим нищо стига да имахме някаква организация в държавната система. В някои цивилизовани държави когато хората си платят данъка, винетката и си направят гражданската отговорност това се отбелязва в една централизирана система за управления до която имат достъп всички органи на държавната администрация, полиция, кат и т.н. И няма нужда тъпия катаджия да ме проверява.Просто ако не съм си платил нещо от гореизброените веднага ми се изпраща едно писмо, след това наказателно постановление и така.

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз
това е много голяма простотия незнам вече какво да правим с тези лепенки по стъклата представете си какво става:
2 лепенки странични на застрахователя
1 автомобилът е маркиран
1 технически преглед
1 винетка / може и да са повече /
1 гражданска отговорност
и колата идва с още пет стикера и т.н. просто нямам думи
немогат ли да ги съчетаят в една или две, а другите да са при документите.
Куките в движение кое по напред да гледат стикерите по колата, номерата на колите, дали си с колан или дали говориш по ГСМа,
писна ми да ме заглеждат от разстояние все едно съм престъпник.
stormbringer написа:Да им ..... ма.... и т.н
това е много голяма простотия незнам вече какво да правим с тези лепенки по стъклата представете си какво става:
2 лепенки странични на застрахователя
1 автомобилът е маркиран
1 технически преглед
1 винетка / може и да са повече /
1 гражданска отговорност
и колата идва с още пет стикера и т.н. просто нямам думи
немогат ли да ги съчетаят в една или две, а другите да са при документите.
Куките в движение кое по напред да гледат стикерите по колата, номерата на колите, дали си с колан или дали говориш по ГСМа,
писна ми да ме заглеждат от разстояние все едно съм престъпник.

- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”