интересувам се ако някой може да ми каже от каде мога да си сваля някоя версия на програмка за сваляне от торенти която да не се инсталира а само да се копира. защото в работата имаме забрана на акаунтите за инсталация и немога да свалям ни6то.
Благодаря предварително
сваляне от Торенти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stefi_pavlov написа:buFka написа:м.....да, кофтима никвво друго пц ли немаш у дома?
абе имам и голем комп и личен лаптоп ама забраненото си е по сладко, и докато съм на работа да ми се сваля филма
абе....не те разбирам чесно казано

- tekion
- Автомобил: Meriva
- Двигател: 2006
- Контакти:
buFka написа:stefi_pavlov написа:buFka написа:м.....да, кофтима никвво друго пц ли немаш у дома?
абе имам и голем комп и личен лаптоп ама забраненото си е по сладко, и докато съм на работа да ми се сваля филма
абе....не те разбирам чесно казаноаз служебното ПЦ вече само за нет го ползвам, всичко на личния лап си ровя и всичко с p2p само от домашния нет правя....за нищо на света не бих дърпал в работата квото и да е за лични нужди.
Правилно! Така един колега беше правил глупости в elmaz-a, но засегнатия подал жалба и дойдаха да душат куки в офиса- разправии, чудесии

- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buFka написа:stefi_pavlov написа:buFka написа:м.....да, кофтима никвво друго пц ли немаш у дома?
абе....не те разбирам чесно казаноаз служебното ПЦ вече само за нет го ползвам, всичко на личния лап си ровя и всичко с p2p само от домашния нет правя....за нищо на света не бих дърпал в работата квото и да е за лични нужди.
Проблема е че съм в ново жилище и още няма акт 16 и не разрешават на доставчиците да опъват кабели,т.е. в нас нямам нет и немога да си свалям ни6то, иначе тука е една умрела връзка ако мога от другаде да свалям не бих свалял т тук с този нет
Върни се в “ОФФ-Топик - други”