Имам ли някакъв шанс да си отворя архива?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Имам ли някакъв шанс да си отворя архива?
Имам един РАР архив, на който не му помня паролата, само знам, че е над 6 знака. Имам ли някакъв шанс да си възстановя паролата - някакъв нетрадиционен софт или начин? Моля, не ми предлагайте да ползвам някакви кухи програми от сорта на Адванс Пасуърд Рикавъри - те са ефективни при пароли само до 6 знака, после са смърт с кисело зеле - подни съм ги оставял да работят със седмици и никакъв резултат. Мерси за отговорите.
Колега, програмите си работят
Но за пароли над 5-6 знака има да чаааааааааакааааааш
Вариант 1: Ако си спомняш приблизително какво е представлявала паролата (дума от речник, примерно само цифри, само букви, само специални символи) можеш да настроиш само тях да комбинира и времето за търсене да спадне драстично.
Вариант 2: "Убер линукс фен" парола от сорта на: @kldf$2v67Asd0
Просто преживей загубата на данните

Но за пароли над 5-6 знака има да чаааааааааакааааааш

Вариант 1: Ако си спомняш приблизително какво е представлявала паролата (дума от речник, примерно само цифри, само букви, само специални символи) можеш да настроиш само тях да комбинира и времето за търсене да спадне драстично.
Вариант 2: "Убер линукс фен" парола от сорта на: @kldf$2v67Asd0
Просто преживей загубата на данните

- Vladsman1
- Автомобил:
- Двигател:
bluefen написа:п.с. Спомни си пас-а иначе няма да имаш нерви да чакаш
Може и да не доживее да я дочака, ако е сложил правилно паролата. Теотетично има някакъв минимален шанс да я намериш паролата, но ще трябва да убедиш всички колеги (14918) да ти предотстъпят ПЦ-тата си за няколко месеца (примерно) та да ги вържеш в клъстър

Върни се в “ОФФ-Топик - други”