Помагайте търся квартирка..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Помагайте търся квартирка..
Търся си нещо мъничко едностайно примерно необзаведено.. за скромна сумичка.. ако може да помогне някой .. на Л.С.
ще бъда много много благодарен.. ако е нещо в района на Люлин или Надежда ще бъде бонбон направо ..
благодаря предварително!
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
http://zapadimoti.com/?page=5
виж тук,има доста стаички които се предлагат.мой приятел скоро си намери от тази агенция мисля.
успех!
виж тук,има доста стаички които се предлагат.мой приятел скоро си намери от тази агенция мисля.
успех!
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
FreeSoul написа:Ако трябва ще го прибера аз бре.....може да не съм в Люлин ама няма да го върна сега...
п.с Визор-е имаш ми телефона звъни когато искаш
Визоре, наистина ти препоръчвам да се обърнеш към фирма за недвижими имоти. Повечето се занмават и с квартири.Най-малкото, ще имат доста повече инфо, а ще си спестиш страшно много обикаляне и тичане.
Комисионната едва ли ще е повече от един месечен наем. Не, че е малко, но... това е цената на удобството
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ами май ще се обърна още понеделника а за фрийсоул-а мога да му кажа само че събота съм свободен и съм си приготвил инструментите
може да съм като без ръка но ще помогна както съм обещал..
имам още 12 дена къде да спя.. след това.. трябва да си намеря квартира.. търсех доса и за сега нулев резултат.. да се надяваме, че ще се намери нещо...
имам още 12 дена къде да спя.. след това.. трябва да си намеря квартира.. търсех доса и за сега нулев резултат.. да се надяваме, че ще се намери нещо...
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Vizor написа:...
Вземай всеки ден в.Позвънете, в.София днес, сп.Софийски имоти (излиза само в неделя) и тръгвай
Не очаквай чудеса, 80% от обявите са на фирми и ти искат 50, а на места 100%, предварително заплащане
Трябва да имаш много свободно време ( през деня ), за да обикаляш и най важното да си много нахален, иначе те отсвирват
П.С.
Ако чуя нещо, ще ти драсна едно Л.С.
Успех от мен, наистина ти съчуствам
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
imot.bg vizore няма начин да ненамериш
Върни се в “ОФФ-Топик - други”