Не мразите ли,

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Не мразите ли,

Мнениеот guard » Чет 02 юни 2005 12:05

Избори и тем подобни глупости.........реклами на всякъде, плакати, по ТВ-то...........видях една много много противна физиономия на един Циганьор...........
По време на избори от как се помня все едно и също.........всички говорят.......и всички до един само дразнят хората...........незнам дали има такива като мен или аз съм някакво изключение.........ама от всички до един ми се повръща.......не може ли тея подлизурковци и с коремчета плешивички и мазни народни депотати, президенти, царе, министри, лайнари до един да ги няма...........ако може някой робот да ни оправлява най-ще се зарадвам, или Юода. :roll:

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Чет 02 юни 2005 12:21

Абе докато някой не влезне в парламента с калашник и торба патрони нема да се оправим. Иначе не гласувам щото няма за кого.

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Чет 02 юни 2005 12:25

изреденото май го наричаха обществен договор и като всеки такъв има кусури, и големи и малки, пък и е въпрос на избор докога/докъде човек го устройват правилата /или лилпсата на такива/ :roll:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Чет 02 юни 2005 12:27

SSivanov написа:Абе докато някой не влезне в парламента с калашник и торба патрони нема да се оправим. Иначе не гласувам щото няма за кого.

Знаеш ли? Аз сега се замислям, от всякъде слушат хората, а дори и тук, гласувайте, гласувайте...............а какво ще стане ако никой не гласува или 99% не гласуват........за да видят тея.........тея...........няма нещо толкова обидно да кажа.....за хората занимаващи се с политика.........да видят че всички са боклуци......червени, зелени, розави, морави, кафеви.......и тем подобни изпражнения..............ех че мразя политиката. :twisted:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Чет 02 юни 2005 12:57

SSivanov написа:Абе докато някой не влезне в парламента с калашник и торба патрони нема да се оправим. Иначе не гласувам щото няма за кого.

Ето това е истината

Преди шест години така стана в парламента на Армения
После политиците дълго време бяха много внимателни какво правят и говорят :wink:

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Пет 03 юни 2005 8:33

а и алкохол не продават по изборите :)

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Пет 03 юни 2005 8:56

:heavymetal: :heavymetal: :heavymetal: :heavymetal: :heavymetal: :heavymetal: :heavymetal:

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Пет 03 юни 2005 9:12

Само че докато го чакаме този някой да влезе в парламента хората си оплетоха всички видове кошници а пък ние само си плачем че някой ни е виновен.

Потребителски аватар
MK2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MK2 » Пет 03 юни 2005 12:28

Според мен за всеки човек е важно да изяви своя вот.Ако не го направи,това означава да се примири с обстановката и да няма право да се сърди на никой за това което ще се случи.Ако човек няма виждане и идея за кого да гласува,тогава би трябвало да си мълчи и да не оспорва даденостите.Затова хора гласувайте!Не стойте безучастни.Това е като да видиш,че ограбват някой пред теб и да се покриеш в дън земя!Поемете инициативата!Според мен има политици които са способни да управляват добре България!

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Пет 03 юни 2005 12:41

И тези политица са го доказали

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Пет 03 юни 2005 12:42

ТО и на мен ми се повръща от мазни мекотели дето само им се меркат самодоволните физиономии по ТВ то и затова си имам изграден начин на действие - що да се дразня като мога да си взема некоя хубава книга и да се уграмотя вместо да се натоварвам с тия говежди тении дато ги дават .
Ако човек няма виждане и идея за кого да гласува,тогава би трябвало да си мълчи и да не оспорва даденостите.Затова хора гласувайте!Не стойте безучастни.

Ми то даденостите ние си ги знаем все едни и същи говна и само се връткат кое да смърди следващите 4 години То има едни надпис на една стена при попа - " Ако изборите променяха нещата щяха да ги забранят " - много вярно звучи!
Това е като да видиш,че ограбват някой пред теб и да се покриеш в дън земя!

Ми и това си има свойте предимства - едно приятелче замолко не лежа в затвора , че помогнал на една жена дето я нападнали некакви насилници И какво мацката запомнила само неговата физиономия та оди се обяснявай после .
Нека не забравяме - ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ и докато чакаме некой да ни оправи все оправени ще си ходим .

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Пет 03 юни 2005 12:45

Ами не гласуването е чакане некой да ни оправи. Бягане от отговорност. Неможе в тая държава да няма 240 достойни хора

Потребителски аватар
Emil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Не вярвам...

Мнениеот Emil » Пет 03 юни 2005 12:55

MK2 написа:Според мен има политици които са способни да управляват добре България!

Кои са тези политици?? Наистина, ако има такива, искам да знам.

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Пет 03 юни 2005 13:03

Трябва да се гласува. На времето имаше закон ли , какво ли беше, ако не гласуваш- ти разпределят гласа. За някоя партия. Служебно. Не знам още дали е така.
Неможе в тая държава да няма 240 достойни хора

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Пет 03 юни 2005 13:07

MK2 написа:...Според мен има политици които са способни да управляват добре България!

Я ги изброй, че да гласуваме за тях.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”