Да ви се оплача ;(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Да ви се оплача ;(

Мнениеот znainainai » Чет 01 ное 2007 17:48

Започвам от далеко купих си ей тия красавци Изображение производство на Hella до тук добре но още при монтажа забелязах,че навсякъде без крушката на подсиления габарит (лампата за мъгла) има цветен филтър( оранжеви за мигачите и червени за стоповете и габаритите ):cry: . Пробвах със тонирани в червено 21w крушки е да ама не габарита свети колкото тях а ужким това трябва да свети повече :cry: . Днес видях спасението Изображение наистина много свети обаче пак ударих на камък, пробвам в магазина светят слагам на колата :shock не свети, тъкмо се бях надъхал да вдигам валянка в магазина и като се загледах направо ми увисна ченето оказа се,че грешката е в моя телевизор. Вместо да е отстрани (където и е мястото) масата на подсиления габарит е отдолу а плюса отстрани е как да светне питам аз :014:. И сега пак ядове ще прекроявам захранването на подсилените габарити щото в някоя мъгла да не ми отворят багажника насила :evil:
От цялата работа ме е яд на конструкторите как може да направят такава простотия бе :?: :!:
Не че няма да го направя но защо да е така :banghead:
И в заключение ще кажа на всички 2ки е така( само подсиления габарит). Колеги преди да отидете в магазина да вдигате валянка знайте че грешката е във вашия телевизор.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 01 ное 2007 18:12

Я кажи каде намери тая светодиодна крушка :?: Иначе прекрояването верно занимавка ама не еняква педа :?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 01 ное 2007 18:15

Какви подсилени габарити какви телевизори какви 5 лева :dontknow: Според мен, грешката не е в конструкторите, а в този от който си купил колата. Кой знае какви ги е съчинявал по буксите и кабелите :roll:

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 01 ное 2007 18:15

В едно магазинче на кооперативния пазар в Русе 6лв. бройката но яко свети 9 светодиода са :D

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 01 ное 2007 18:18

Stefan написа:Какви подсилени габарити какви телевизори какви 5 лева :dontknow: Според мен, грешката не е в конструкторите, а в този от който си купил колата. Кой знае какви ги е съчинявал по буксите и кабелите :roll:

Колега нищо не е бутано по инсталацията на колата всичко е оригинално.
Мисля че мога да позная ако е бутано нещо:?
п.с.Колата е внос от Германия и аз съм 1ви собственик тук.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 01 ное 2007 18:23

Дай една снимчица, но по от близо на тоя "Телевизор" ако не те затруднява, да видим къде е гршката :lupe

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Чет 01 ное 2007 18:49

аз оня ден си смених мигачите с тонирани и реших да сложа оранжави крушки за да всетят по - хубаво.и отивам да си ги купя и едната стана но на другата вместо една срещо друга "пъпчиците" не бяха така.ходих и ги смених с такива(една срещу друга) и стана работата.новите крушки не са със пъпки една срещу друга. :wink:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 01 ное 2007 19:45

тая светодиодна крушка е такава глупост, че като я сложиш, ще си прехапеш езика от псуване..
но успех ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”