Започвам от далеко купих си ей тия красавци

производство на Hella до тук добре но още при монтажа забелязах,че навсякъде без крушката на подсиления габарит (лампата за мъгла) има цветен филтър( оранжеви за мигачите и червени за стоповете и габаритите ):cry: . Пробвах със тонирани в червено 21w крушки е да ама не габарита свети колкото тях а ужким това трябва да свети повече

. Днес видях спасението

наистина много свети обаче пак ударих на камък, пробвам в магазина светят слагам на колата

не свети, тъкмо се бях надъхал да вдигам валянка в магазина и като се загледах направо ми увисна ченето оказа се,че грешката е в моя телевизор. Вместо да е отстрани (където и е мястото) масата на подсиления габарит е отдолу а плюса отстрани е как да светне питам аз

. И сега пак ядове ще прекроявам захранването на подсилените габарити щото в някоя мъгла да не ми отворят багажника насила
От цялата работа ме е яд на конструкторите как може да направят такава простотия бе
Не че няма да го направя но защо да е така
И в заключение ще кажа на всички 2ки е така(
само подсиления габарит). Колеги преди да отидете в магазина да вдигате валянка знайте че грешката е във вашия телевизор.