Към колегите от Плевен - търся хотел

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Към колегите от Плевен - търся хотел

Мнениеот zaro » Чет 01 ное 2007 17:02

Уважаеми колеги от Плевен, моля да ми препоръчате някой сносен хотел ( да не е голяма дупка) на тънка цена някаде в Плевен, в близост до парк Кайлъка. Интересува ме за настаняване на 1 Брой индивид за 20тина дни. Пак казвам да е нещо по тънканайка, но да не е някой бардак.
Предварително благодаря за помоща:)

Квартири такива неща също ме устроиват. За около месец иде реч

Потребителски аватар
wo0feR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wo0feR » Чет 01 ное 2007 18:50

има такова животно, което изцяло отговаря на изискванията ти!
Казва се "туристически дом" намира се на входа на парк "кайлъка" и до колкото знам е прилично обзаведено и не е скъпо!
Ако не знаеш къде се намира кажи като идваш в града ще те чакам някъде и ще те водя с колата....може и на Л.С.
Другите хотели в Кайлъка са супер луксозни и скъпи иначе другите варианти са на центъра!

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Чет 01 ное 2007 20:38

Слънчев Топалов и Рабита не спаха ли в началото на Кайлъка като идваха миналата година я дай инфо че нещо ми се върти.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 02 ное 2007 10:19

Момчета днеска идвам до Плевен наобед, имам малко работа, ако искате да заформиме една мини среща да са видиме та може и да ме заведете да видиме за ко иде реч.:)

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 02 ное 2007 10:23

wo0feR написа:има такова животно, което изцяло отговаря на изискванията ти!
Казва се "туристически дом" намира се на входа на парк "кайлъка" и до колкото знам е прилично обзаведено и не е скъпо!
Ако не знаеш къде се намира кажи като идваш в града ще те чакам някъде и ще те водя с колата....може и на Л.С.
Другите хотели в Кайлъка са супер луксозни и скъпи иначе другите варианти са на центъра!

ако требе и на центъра ще е. тва дето говорите да не е това дето е на езерцето с лодките. В кайлъка съм одил милиони пъти амам се со се тежките камиони, не съм се разождал много много. а и един път едно камикадзе се резна в едното камион и ходих до един много готин хотел на един завой, дето има уширение на пътя да снимам шоф книжка на водача, та поразпитах за хотела, Ама като ми казаха" Имаме и по добър вариант от нощувка - почивка за няколко часа", и като се сетих че и със самолет да минеш над кайлъка па да се пазиш:) та се сетих за къв хотел иде реч.

Айде мислетеза мини среща следобед ако не сте на работа:)

Потребителски аватар
crazzy
Автомобил: VW Passat B7 Ecofuel
Двигател:

Мнениеот crazzy » Пет 02 ное 2007 11:51

Цената на нощувката в Туристическия дом варира м/у 20лв.и 36лв.
Стаите са сносни, има реновирани и стари, от това зависи цената на стаята.
Тел за контакт 064/834352

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Пет 02 ное 2007 13:54

Още един глас за туристическия дом. Тихо и приятно е там и центъра на града ти е на няма и 5 мин с кола ;) В Ростов и балкан вече нощувките са на цени от 40 лв нагоре ... :roll:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пет 02 ное 2007 19:32

и от мен едно гласче за туристическия дом :wink: цени разумни не е някакъв лукс ама бива и ресторантче си има хубаво и въздуха чист и тишината и спокойствието гарантирани!

Потребителски аватар
wo0feR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wo0feR » Пет 02 ное 2007 22:11

zaro ако не си успял да се настаниш някъде свиркай за помощ да те заведем....че чак сега влизам във форума и прочетох :lol:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Съб 03 ное 2007 14:16

wo0feR написа:zaro ако не си успял да се настаниш някъде свиркай за помощ да те заведем....че чак сега влизам във форума и прочетох :lol:

Мерси колега.
Вчера бях до Плевен, амам аз съм такава натура че обичам да си спя в някоя от барлогите та си се прибрах
но от другата седмица съм по региона известно време и може да се запознаеме
:)
Иначе вчера ми протече каляската. :cry: :cry: като болен съм
до София 10 пъти доливам. направо съм болен
от понеделник е във бокса и ще има някоя глезотиика ми се струва допълнително:)няма ли някоя плевенска среща да се довлека
я ме вкарайте в джаза:)
или да си организираме някоя:)

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Съб 03 ное 2007 14:46

Така и не схванах за кои дати ти трябва хотел и дали си намерил :oops:

Туристическия дом го забрави - там е пълен бардак.
Колеги, качвали ли сте се скоро на там и да погледнете стаите на какво приличат, че го предлагате?

Евтино и хубаво хотелче е хотел "Спартак" (пак в Кайлъка, над р-т "Ловна среща") - семейно хотелче с много приятна обстановка и ниски цени (40-45 лв за стая; 65-85 за апартамент)
тел. 064/804137; 0889831094

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Съб 03 ное 2007 14:49

Sunny написа:Така и не схванах за кои дати ти трябва хотел и дали си намерил :oops:

Туристическия дом го забрави - там е пълен бардак.
Колеги, качвали ли сте се скоро на там и да погледнете стаите на какво приличат, че го предлагате?

Евтино и хубаво хотелче е хотел "Спартак" (пак в Кайлъка, над р-т "Ловна среща") - семейно хотелче с много приятна обстановка и ниски цени.
тел. 064/804137; 0889831094

Колега ще извършвам дейност в парка и ми е необходимо някаде да настаня един пич за около 2 седмици.
Не знам още кой точно дати ще е, но искам да събера мнения каде да го настаня на прилична цена че да не ми излезне злетно. :)
това е цялата история

Не ни трябва нещо кои знае какво но да не е няко публичен дом, че д ане се разсейва:)

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Съб 03 ное 2007 15:10

Много често настанявам колеги от фирмата в този хотел, докато са командировка в Плевен и до сега всички са били доволни и от цената и от стаите.
Незнайно защо, цените на хотелите в Плевен са адски високи (средно 70-100 лв на легло, стигащи до 130-150) и евтините хотели се броят на пръсти, но не бих те пратил в тази конюшна - туристическия дом. Преди време Vasstop и Rabbit го виждаха на какво прилича и на Топалов половинката категорично отказа да нощува там...

Потребителски аватар
wo0feR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wo0feR » Съб 03 ное 2007 15:41

Sunny написа:Много често настанявам колеги от фирмата в този хотел, докато са командировка в Плевен и до сега всички са били доволни и от цената и от стаите.
Незнайно защо, цените на хотелите в Плевен са адски високи (средно 70-100 лв на легло, стигащи до 130-150) и евтините хотели се броят на пръсти, но не бих те пратил в тази конюшна - туристическия дом. Преди време Vasstop и Rabbit го виждаха на какво прилича и на Топалов половинката категорично отказа да нощува там...

колега по-добре в случая послушай съни...явно той е по-добре запознат с обстановката в туристическия дом....аз не съм ходил там от години...а и не се бях сетил за спартак

браво съни 8)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”