Уважаеми колеги от Плевен, моля да ми препоръчате някой сносен хотел ( да не е голяма дупка) на тънка цена някаде в Плевен, в близост до парк Кайлъка. Интересува ме за настаняване на 1 Брой индивид за 20тина дни. Пак казвам да е нещо по тънканайка, но да не е някой бардак.
Предварително благодаря за помоща:)
Квартири такива неща също ме устроиват. За около месец иде реч
Към колегите от Плевен - търся хотел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- wo0feR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има такова животно, което изцяло отговаря на изискванията ти!
Казва се "туристически дом" намира се на входа на парк "кайлъка" и до колкото знам е прилично обзаведено и не е скъпо!
Ако не знаеш къде се намира кажи като идваш в града ще те чакам някъде и ще те водя с колата....може и на Л.С.
Другите хотели в Кайлъка са супер луксозни и скъпи иначе другите варианти са на центъра!
Казва се "туристически дом" намира се на входа на парк "кайлъка" и до колкото знам е прилично обзаведено и не е скъпо!
Ако не знаеш къде се намира кажи като идваш в града ще те чакам някъде и ще те водя с колата....може и на Л.С.
Другите хотели в Кайлъка са супер луксозни и скъпи иначе другите варианти са на центъра!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wo0feR написа:има такова животно, което изцяло отговаря на изискванията ти!
ако требе и на центъра ще е. тва дето говорите да не е това дето е на езерцето с лодките. В кайлъка съм одил милиони пъти амам се со се тежките камиони, не съм се разождал много много. а и един път едно камикадзе се резна в едното камион и ходих до един много готин хотел на един завой, дето има уширение на пътя да снимам шоф книжка на водача, та поразпитах за хотела, Ама като ми казаха" Имаме и по добър вариант от нощувка - почивка за няколко часа", и като се сетих че и със самолет да минеш над кайлъка па да се пазиш:) та се сетих за къв хотел иде реч.
Айде мислетеза мини среща следобед ако не сте на работа:)
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wo0feR написа:zaro ако не си успял да се настаниш някъде свиркай за помощ да те заведем....че чак сега влизам във форума и прочетох
Мерси колега.
Вчера бях до Плевен, амам аз съм такава натура че обичам да си спя в някоя от барлогите та си се прибрах
но от другата седмица съм по региона известно време и може да се запознаеме

Иначе вчера ми протече каляската.

до София 10 пъти доливам. направо съм болен
от понеделник е във бокса и ще има някоя глезотиика ми се струва допълнително:)няма ли някоя плевенска среща да се довлека
я ме вкарайте в джаза:)
или да си организираме някоя:)
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така и не схванах за кои дати ти трябва хотел и дали си намерил
Туристическия дом го забрави - там е пълен бардак.
Колеги, качвали ли сте се скоро на там и да погледнете стаите на какво приличат, че го предлагате?
Евтино и хубаво хотелче е хотел "Спартак" (пак в Кайлъка, над р-т "Ловна среща") - семейно хотелче с много приятна обстановка и ниски цени (40-45 лв за стая; 65-85 за апартамент)
тел. 064/804137; 0889831094

Колеги, качвали ли сте се скоро на там и да погледнете стаите на какво приличат, че го предлагате?
Евтино и хубаво хотелче е хотел "Спартак" (пак в Кайлъка, над р-т "Ловна среща") - семейно хотелче с много приятна обстановка и ниски цени (40-45 лв за стая; 65-85 за апартамент)
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:Така и не схванах за кои дати ти трябва хотел и дали си намерил![]()
Евтино и хубаво хотелче е хотел "Спартак" (пак в Кайлъка, над р-т "Ловна среща") - семейно хотелче с много приятна обстановка и ниски цени.
Колега ще извършвам дейност в парка и ми е необходимо някаде да настаня един пич за около 2 седмици.
Не знам още кой точно дати ще е, но искам да събера мнения каде да го настаня на прилична цена че да не ми излезне злетно.

това е цялата история
Не ни трябва нещо кои знае какво но да не е няко публичен дом, че д ане се разсейва:)
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много често настанявам колеги от фирмата в този хотел, докато са командировка в Плевен и до сега всички са били доволни и от цената и от стаите.
Незнайно защо, цените на хотелите в Плевен са адски високи (средно 70-100 лв на легло, стигащи до 130-150) и евтините хотели се броят на пръсти, но не бих те пратил в тази конюшна - туристическия дом. Преди време Vasstop и Rabbit го виждаха на какво прилича и на Топалов половинката категорично отказа да нощува там...
Незнайно защо, цените на хотелите в Плевен са адски високи (средно 70-100 лв на легло, стигащи до 130-150) и евтините хотели се броят на пръсти, но не бих те пратил в тази конюшна - туристическия дом. Преди време Vasstop и Rabbit го виждаха на какво прилича и на Топалов половинката категорично отказа да нощува там...
- wo0feR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:Много често настанявам колеги от фирмата в този хотел, докато са командировка в Плевен и до сега всички са били доволни и от цената и от стаите.
колега по-добре в случая послушай съни...явно той е по-добре запознат с обстановката в туристическия дом....аз не съм ходил там от години...а и не се бях сетил за спартак
браво съни

Върни се в “ОФФ-Топик - други”