Имало и добри хора!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Имало и добри хора!
Карам тъпия служебен бус който е изгнил яко и ходя върша работа на сливница и говоря по гсм-а (Н73) оставям го на седлката и след 30 мин го няма а то кво станало от друсането паднал на земята и от изгнилото пък на пътя !!!След като се прибрах решихх да си звънна ,дига ми жена добре че е възрастна и го намерила и ми го върна пък и бързаше за среща та дори 1 кафе не искаше да я черпя евала на такива хора!
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
все си мисля, че докато има такива хора все пак има бъдеще страната ни, колкото и малко да са. Преди година брат ми си забрави телефона в едно заведение, звъня, вдигна човека седнал на масата след нас и отидохме да товземем - Браво на такива хора, за съжаление на такива хора все повече им викат будали.
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
На мен преди година ми се случи следното...точно слязох от едно такси и без да съм усетил гсм-ма ми е паднал от джоба на седалката понеже бях с анцук...гсм-ма беше стар Siemens A50 но картата ми е на сметка с безплатни минути...звъннах веднага на моя номер и момчето вдигна телефона и го помолих да ми го донесе ако може той дойде и ми го върна даже и не искаше да му платя обратния курс...има добри хора но вече са рядкост 

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Bahama man написа:На мен преди година ми се случи следното...точно слязох от едно такси и без да съм усетил гсм-ма ми е паднал от джоба на седалката понеже бях с анцук...гсм-ма беше стар Siemens A50 но картата ми е на сметка с безплатни минути...звъннах веднага на моя номер и момчето вдигна телефона и го помолих да ми го донесе ако може той дойде и ми го върна даже и не искаше да му платя обратния курс...има добри хора но вече са рядкост
Голяма рядкост са такива таксиджий

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
pacoboy написа:Bahama man написа:На мен преди година ми се случи следното...точно слязох от едно такси и без да съм усетил гсм-ма ми е паднал от джоба на седалката понеже бях с анцук...гсм-ма беше стар Siemens A50 но картата ми е на сметка с безплатни минути...звъннах веднага на моя номер и момчето вдигна телефона и го помолих да ми го донесе ако може той дойде и ми го върна даже и не искаше да му платя обратния курс...има добри хора но вече са рядкост
Голяма рядкост са такива таксиджий
Абсолютно съм съгласен дори и аз тогава се шашнах

Върни се в “ОФФ-Топик - други”