И да ви кажа умрех си от смях.........разбирам вицове.........ама чак пък толкоз...........
Понеже си "бацам" из форомчетата и на други марки коли.......и влезнах в клуба на дира - лада...........
И въобще всякакви такива смехории, някакъв с лада 1500, си карал "спокойно със 150км/ч" и по едно време някъв с Пасат, 1.8 ли 2.0, не разбрах точно, не могъл да го изпревари и оня после с Ладата го издухал със 180..............друг пък скъсал някакъв Голф 3 - 1.8...................
Абе не ги знам що за шофьори са...........но просто ми е смешно.......
Чета си аз...........
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Баща ми има една лада 1600 която като беше новичка аз съм я карал със 160 км/ч - върви, но е супер нестабилна.
Навремето 92-93 година първата ми служебна кола беше Жигула 1300 и единият ми колега беше голям маниак и незнам какво и беше направил, но и тя 140-150 си ги държеше смело, отвреме навреме по надолнище и 160 съм вдигал с нея.
7-ците ако са читави и те вървяха поне със 150, ама чак да "издухват" Голфове
)))
Просто има хора, които независимо, че карат Порше, карат спокойно и разумно, с други думи - бавно
Навремето 92-93 година първата ми служебна кола беше Жигула 1300 и единият ми колега беше голям маниак и незнам какво и беше направил, но и тя 140-150 си ги държеше смело, отвреме навреме по надолнище и 160 съм вдигал с нея.
7-ците ако са читави и те вървяха поне със 150, ама чак да "издухват" Голфове

Просто има хора, които независимо, че карат Порше, карат спокойно и разумно, с други думи - бавно

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми то и аз така, карам си спокойно по пътя за село със 180-190 км. и по едно време гледам едно БМВ z3 нещо се наема отзад. Святка, мига и като ми кипна настъпих газта и на около 300 оня с БМВ се отказа и изостана с 2 села зад мен.
Муахахахахахахахахаха
Нещо май избиват комплекси теа от лада форума. Не им се връзвайте, секо може да си разправя квото си иска.
п.п. нищо против БМВ, просто за тази марка се сетих
Муахахахахахахахахаха

п.п. нищо против БМВ, просто за тази марка се сетих

Последна промяна от Ice___Cool на Чет 02 юни 2005 15:58, променено общо 1 път.
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 13:00, променено общо 1 път.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
лично съм се возил на ИЖ със 180 (ама не знам коклко му беше верен километража) беше му изпилена главата до дупка.
Знам за москвич 12ка със запалителна система на 64 волта от самолет ПО-2 които е дигал 200 но му думнал двигателя на 35000км.
В Дружба на един паркинг седи една чевена жигула 1300 която е около 130кс със скорости на 2107 и вдига около 190. Изглежда обикновена освен джантите и въздухозаборника на предния капак.
В банишора има 2 лади 5ци състезателни ама то по тях маи само купето е от лада. Не бих се ръчкал с тях...
Ми пичове лада 1600 маи беше 86кс, голф 1.8 е 90кс.... верно аеродинамика и прочее ама знае ли човек, ако ладата е на керосин...
Знам за москвич 12ка със запалителна система на 64 волта от самолет ПО-2 които е дигал 200 но му думнал двигателя на 35000км.
В Дружба на един паркинг седи една чевена жигула 1300 която е около 130кс със скорости на 2107 и вдига около 190. Изглежда обикновена освен джантите и въздухозаборника на предния капак.
В банишора има 2 лади 5ци състезателни ама то по тях маи само купето е от лада. Не бих се ръчкал с тях...
Ми пичове лада 1600 маи беше 86кс, голф 1.8 е 90кс.... верно аеродинамика и прочее ама знае ли човек, ако ладата е на керосин...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”