Софийският военен съд призна за виновни

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Софийският военен съд призна за виновни

Мнениеот musura » Пет 09 ное 2007 19:20

Незнам дали си спомняте преди няколко години, когато полицаи убиха Чората при някаква спец кация, как г-н Министъра на вътрешните работи представи нещата, че няма нарушение! Че едва ли не Чората оказал съпротива и органите го "респектирали"... Спомняте си и миньорите, които си блъскаха главите сами в асфалта...

Е, явно има капка надежда, че в България все пак има възмездие и може би нещата все пак ще си дойдат по местата си след време.

Софийският военен съд призна за виновни петимата обвиняеми за убийството на Ангел Димитров-Чората

09 ноември 2007 | 19:12 | Агенция "Фокус"

София. Софийският военен съд призна за виновни петимата обвиняеми за убийството на Ангел Димитров-Чората, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Майор Мирослав Писов получава 19 години лишаване от свобода, а капитан Иво Иванов, старши лейтенант Борис Механджийски, и сержантите Георги Калинков и Янко Граховски са осъдени на по 18 години затвор.Петимата ще трябва да платят близо 180 000 лева по граждански иск от роднините на убития.
Ангел Димитров-Чората бе убит на 10 ноември 2005 година в Благоевград. Присъдата може да се обжалва пред апелативна инстанция.
Галина ГИРГИНОВА

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 09 ное 2007 19:23

бас държа че тия куки и 1 година нема да прекарат в пандиза освен ако наистина не успеят да докажат че са поръчкиви убийци...ма едва ли ше го докажат.

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Пет 09 ное 2007 19:26

След дъжд качулка ...............................Както всичко в тази държава и това не е в ред. Мусуре прав си за многото случай където полицаите са виновни, но има много такива където несмеят да действат защото нямат правомощия и ако стане нещо ще лежат, така че .............. е доста двусмислено

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 09 ное 2007 19:29

Едно е да ги осъдят а друго е да си излежат присъдите :dontknow:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 09 ное 2007 19:34

Капка надежда друг път,миньорите не са чората.

Потребителски аватар
Kimi_Raikonen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kimi_Raikonen » Пет 09 ное 2007 19:36

Абе вие в кой век живеете- може би на някой не му е ясно, че с влизането в ЕС- ще последва и влизане в затворите на всички с доказана вина- тука вече нашите мурафети няма вече да минават и ще се прилага европейското законодателство- не че не го е имало до сега, но вече ще се прилага с осъдителни присъди и реално изтърпяване- нека - това е бъдещето на всички боклуци- в панделата русенските мангали да ги правят булки. :D

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 09 ное 2007 19:38

maks написа:Капка надежда друг път,миньорите не са чората.

хората са си хора все пак, и е редно "органите" да се отнасят еднакво както с миньорите, така и с мутрите и депутатите... така е редно, а как ставя - няма да коментирам. Днес получих фиш за неправилно паркиране (виновен си бях де, на забранено място бях спрял), тука ни лепат едни стикери на стъклата... до мен 3-4 "по-луксозни" возила си стояха без глоби... Ти как смяташ, дали ще ги платя тези 10 лева, като очевадно съм дискриминиран!

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 09 ное 2007 19:47

Аз лично няколко години не плащам данък на мотоциклет,чувствам се дискриминиран и нямам никакво намерение да плащам защото е 75 лева,истинско безумие.Много ми се иска да живея в България в която няма рушвети,далаверки и прочие прочие мижитурковщини.Искам когато съм на път с предимство да не ме заплашва някоя мутра че не съм го пуснал,искам...просто искам да живея в нормална държава ама тук такъв филм няма,тука хората са равни НО някои са по равни.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 09 ное 2007 19:48

maks написа:...

:да:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пет 09 ное 2007 20:00

има един термин доста ползван в БГ "бушон" :idea: тези бушони горят за да не хвръкне "главата" на по високо стоящите в дадена организация!а що се отнася до присъдите не съм сигурен че ще лежат толкова много години!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 09 ное 2007 21:02

Kimi_Raikonen написа:Абе вие в кой век живеете- може би на някой не му е ясно, че с влизането в ЕС- ще последва и влизане в затворите на всички с доказана вина- тука вече нашите мурафети няма вече да минават и ще се прилага европейското законодателство- не че не го е имало до сега, но вече ще се прилага с осъдителни присъди и реално изтърпяване- нека - това е бъдещето на всички боклуци- в панделата русенските мангали да ги правят булки. :D

Дете, събуди се!

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 09 ное 2007 21:08

Дете, събуди се!

да ! Кажи му го ..... това е все едно излязло от някоя приказка ..... били сме в ЕС .... :evil: там сме , ама само в графа " хванати за палците" , ако е за някаква облага - не отговаряме на изискванията :wink: така че ....
сорри за оффа :roll:

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Пет 09 ное 2007 21:35

Каквото и да говорите, мисля че присъдите са прекалено сурови! 18 години за убийство - добре, но убитият е стабилен престъпник. Ако някой убие обикновен човек едва ли ще успеят да го осъдят на повече от 10-15. Май се е попрестарал съдът. Но явно със съдействието на ДПС стават някои работи.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 09 ное 2007 21:42

Божков написа:Каквото и да говорите, мисля че присъдите са прекалено сурови! 18 години за убийство - добре, но убитият е стабилен престъпник. Ако някой убие обикновен човек едва ли ще успеят да го осъдят на повече от 10-15. Май се е попрестарал съдът. Но явно със съдействието на ДПС стават някои работи.

и циганин да убиеш и българин си е все същото убийство! А и сигурните престъпници, са тези които са осъдени от съда, останалото са само слухове и предположения! А едно е един човек да убие, а съвсем друго - група хора, които наричат себе си "пазители на реда"!

Потребителски аватар
Kimi_Raikonen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kimi_Raikonen » Пет 09 ное 2007 21:55

myrshavija написа:
Kimi_Raikonen написа:Абе вие в кой век живеете- може би на някой не му е ясно, че с влизането в ЕС- ще последва и влизане в затворите на всички с доказана вина- тука вече нашите мурафети няма вече да минават и ще се прилага европейското законодателство- не че не го е имало до сега, но вече ще се прилага с осъдителни присъди и реално изтърпяване- нека - това е бъдещето на всички боклуци- в панделата русенските мангали да ги правят булки. :D

Дете, събуди се!

А ти се събуди един ден без страх от мутри- за власта е работа за един ден да ги опандизи, а за нас е въпрос на съвест да им теглим по една п.чка майна още от утре- боклука най го е страх другия да не го е страх от него,
К.Р за боклуците- п.чка им ленина.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”