Малко снимки от Аляска...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Малко снимки от Аляска...

Мнениеот VW_FEN » Пет 09 ное 2007 19:49

Имам 3GB, но тези са наи-интересните. Нека неверующите видят, че и там хора живеят, и там карат VW (Passat V6 и 1.8T 4Motion, както и Audi AllRoad 2.7T са на почит). Весели, щастливи, усмихнати, къде малко лицемерно, къде наистина, но като цяло са много по-добре от нас. Има работа за всички и всички изкарват достатъчно пари, за да не се притесняват за сметки, данъци или каквото и да било. Има ред, дисциплина, и добронамереност навсякъде. Правилата се спазват от всички! Ние, както се казва, дори да тичат назад, пак няма да ги стигнем, американците (при условие, че ние тичаме напред, което май не е съвсем така). :mrgreen: :079:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185207&photo=1

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пет 09 ное 2007 20:14

Браво!
Първо :welcome:
Много добри снимки. Особено ледниците и Голф 5-цата :D
Надявам се провокациите от някои съфорумци да са останали в миналото :wink:

Потребителски аватар
katosun
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот katosun » Пет 09 ное 2007 20:15

Мнооого е красиво - студено, но красиво. Няма как да не ти направи впечатление, че е чисто и няма тиня и кал по пътищата и тротоарите.:да:
А това в морето са косатки, нали?
Вярно ли е, че имат специални устройства на паркингите, за да си включват отопление на колите против замръзване?

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пет 09 ное 2007 21:38

Перфектни снимки :да:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 09 ное 2007 21:41

:applause: Евала...снимките са чудесни !!! Красиво е.. :да:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пет 09 ное 2007 22:22

Мой как се озова там?Много ми хареса.Особено опашката на онова голямо рибе :)Аз си мислех че искам в Англия.Ми то в Аляска по ми хареса :D

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 09 ное 2007 22:27

само хора, които не са се любували на природните дадености на България, могат да се възхищават така на тая пустош....
Хора....обикаляйте страната си, опознайте първо родината си, и тогава гледайте чуждото.....сами ще се убедите че от "нашите планини зелени" по-хубави няма....

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 09 ное 2007 22:30

Готини снимки, разгледах ги всичките. Много красиво, интересно място. Има някакъв особен чар, диво е, и природата в по-голямата си част все още е непокътната. Не бих живял там, но със сигурност ще ми е интересно да посетя Аляска (с фотоапарата, разбира се) :)

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 09 ное 2007 22:33

Ludia написа:само хора, които не са се любували на природните дадености на България, могат да се възхищават така на тая пустош....
Хора....обикаляйте страната си, опознайте първо родината си, и тогава гледайте чуждото.....сами ще се убедите че от "нашите планини зелени" по-хубави няма....

Ми аз смея да твърдя, че не само обикалям, ами и не се спирам, и въпреки всичко тази страна си има своя чар, и е много по-дива от България. :wink:
За съжаление в нашата родина всичко върви на лошо напоследък, и скоро не се знае дали ще имаме природа, или само бетон :(
Всяка година става все по-зле. Българина не може да оцени красотата на държавата си, и е безкрайно алчен.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 09 ное 2007 22:34

Да, имат такива щепселчета, които стърчат навън от двигателя и така ги загряват, но до колкото разбрах, зимата не я усещат, защото всички се движат с колите. Парното е на газ, бичи яко, и им е топло. Имат малко повече сняг, отколкото тук. Косатките бяха на около 40 метра от корабчето ;)

ПС: Колкото и да обичаш България, не може да не забележиш тази величествена природа ;) Аляска е най-голямата глупост, която руснаците са направили ;) ама, ко да се прави, водката е била по-важна и ... ко да продадат, ко да продадат, хайде Аляска ;)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 09 ное 2007 22:49

Ами, доста по-красиво е от тук и от Европа като цяло. Невероятно е ;) То е като Матрицата - трябва да го видиш, за да повярваш ;)

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пет 09 ное 2007 23:05

Ludia написа:само хора, които не са се любували на природните дадености на България, могат да се възхищават така на тая пустош....

Аман от патриоти :)Обикаляли сме я .Дай ся да не поглеждаме нищо чуждо.Природата ни е хубава ама немога да живея в гората.И като излеш от нея или слезеш от планината,какво да видиш....лайно.Едно голямо лайно с хубава природа.Мерси ...

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 09 ное 2007 23:08

Страаааашни снимки!!! :да:
Бравос :wink:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 09 ное 2007 23:18

faf4o написа:Мой как се озова там?Много ми хареса.Особено опашката на онова голямо рибе :)Аз си мислех че искам в Англия.Ми то в Аляска по ми хареса :D

Ами бригада... яко бачкане 4 месеца, но поне знаеш за какво бачкаш. Остави го да си лае. Тои все така прави, на всяка манджа меродия... :mrgreen:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пет 09 ное 2007 23:23

VW_FEN написа:
faf4o написа:Мой как се озова там?Много ми хареса.Особено опашката на онова голямо рибе :)Аз си мислех че искам в Англия.Ми то в Аляска по ми хареса :D

Ами бригада... яко бачкане 4 месеца, но поне знаеш за какво бачкаш. Остави го да си лае. Тои все така прави, на всяка манджа меродия... :mrgreen:

:) Малко 2 пъти съм го пуснал ама нищо.Вземи ме и мен следващия път :)Ще отидем с пасата :)С моя :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”