Телефона с указателя е СониЕриксон К800. Искам да го копирам в другия си телефон Нокия 6500 класик. Ериксона има функция да изпрати целия указател, но като опитам ми казва че не може да стане.
Някой някакви идеи?
Помощ за прехвърляне на тел указател от един на друг GSM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Това съм го правил само че и двата телефона бяха сони ериксон. Синхронизирах контактите от телефона с adress book на уиндоус и после ги прехвърлих на другия.
да се запишат на сим картата също става, но тя побира само 200номера и ако си записъл повече от един номер на едно име стават грешки.
Tова е начина, синхронизираш стария телефон с Outlook в посока от телефона към компа.
След това синхронизираш новия в обратната посока и готово.
Марката на телефоните няма значение , стига да поддържат синхронизация.
Връзката с компа може да бъде по Блутуут, инфраред или кабел.
Необходими са ти и софтуерите на телефоните за връзка с ПК (за Нокия , Nokia PC Suite, за Сони Ериксон не знам).
За две Нокии знам, че принципно се синхронизират директно една с друга, но обикновено процедурата води до пълен ресет и нулев резултат.
Става и през сим картата, но ако са до 250 контакта с по един телефон, в сима повече от един телефон на име не може да има.
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За ериксон има една хубава програмка http://mobiles60.blogspot.com/2006/11/my-phone-explorer-sony-ericsson.html
с нея лесно се архивира всичко от телефона на компа,незнам дали са съвместими с нокия обаче.
с нея лесно се архивира всичко от телефона на компа,незнам дали са съвместими с нокия обаче.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз като мигрирах от K310 към нокия 3110 използвах Sony-Ericcson PC Suite за да си синхронизирам контактите с MS Outlook (може и Outlook Express да е било) след, което с Nokia PC Suite направих обратното упражнение. Само един проблем открих, че ако някой контакт има повече номера се копират само първите 2.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
дзвера написа:копни ги в сима бре
Не винаги е най-удачното по две причини:
1. SIM картите обикновено събират до 200-250 записа, а съвременните телефони и нуждите на потребителите са за повече;
2. Ако на едно име има повече от един телефон (а обикновено е така - мобилен, служебен, домашен, ... ) в SIM картата има толкова записа на това име с различни телефони. След това се налага отново ръчно да се оправят.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”