Става въпрос за следните телефони: Nokia 6234, N73, Е65, LG KU450, Samsung I760 и ZV60. Кой от всички може да се разкодира и срещу каква сума? Ако има значение телефоните са внесени от Испания!
едит: след като вече може да се разкодират, дойде ред и на това да избера телефон. спрял съм се на нокия Н73 и Е65. кой от двата да взема, кой е по-добър и т.н. единственото на което държа е батерията да издържа колкото се може повече! цените и на двата телефона е еднаква, затова това не е от значение!
Към колеги занимаващи се Gsm-ми?Избор на тИлИфон
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Към колеги занимаващи се Gsm-ми?Избор на тИлИфон
Последна промяна от nero на Вто 13 ное 2007 14:41, променено общо 1 път.
- VW CLUB
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос към колеги занимаващи се Gsm-ми?
nero написа:Става въпрос за следните телефони: Nokia 6234, N73, Е65, LG KU450, Samsung I760 и ZV60. Кой от всички може да се разкодира и срещу каква сума? Ако има значение телефоните са внесени от Испания!
Точно и аз наcкоро cе сблъсках cъс cъщия проблем телефон внеcен от Иcпания трябваше да го разкодирам,телефона беше Nokia (модел не мога да cе cетя) повъртях cе малко из разни магазини и открих едно момче което cе занимава cъc това взе ми 12 лева много cъм доволен не е cложна работа горе доло 20 мин.

- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Ами почти всички телефони могат да се разкодират... преди проблем бяха марки като SAGEM и др. такива подобни.. иначе моделите на Nokia всичките могат(до колкото съм запознат). Големите сервизи за мобилни телефони разполагат с по-голям избор на Software за телефони.
п.п. За Nokia 6234, N73, Е65, мисля че няма да имаш проблеми с тяхното разкодиране
п.п. За Nokia 6234, N73, Е65, мисля че няма да имаш проблеми с тяхното разкодиране

- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Е65 е слайдър, с течение на времето от многото преплъзване напред-назад се прецаква лентовия кабел, който свързва горната част на телефона с долната към платката. За този телефон предполагам, че един лентов кабел ще струва доста пари, ако изобщо може да се намери такъв (поне за сега). Тъй, че взимай Н73 и не му мисли

Последна промяна от boyan.chav на Вто 13 ное 2007 16:03, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”