Става въпрос за програмите Microsoft Word , Exell,Power Point.
На моя компютър липсват а много често се случва ми трябват.
Някой може ли да даде линк или нещо от къде да ги дръпна?
Тенк ю
Microsoft?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Microsoft?
Smoke написа:Става въпрос за програмите Microsoft Word , Exell,Power Point.
Тенк ю
логично да липсват...не вървят с уиндоуса. Затова едното се казва Майкрософт Уиндоус, а другото Майкрософт Офис. Може да дръпнеш безплатната алтернатива - OpenOffice. Аз съм от години с нея и всичко е перфектно....не съм зависим от монополистите.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Microsoft?
buFka написа:Smoke написа:Става въпрос за програмите Microsoft Word , Exell,Power Point.
Тенк ю
логично да липсват...не вървят с уиндоуса. Затова едното се казва Майкрософт Уиндоус, а другото Майкрософт Офис. Може да дръпнеш безплатната алтернатива - OpenOffice. Аз съм от години с нея и всичко е перфектно....не съм зависим от монополистите.
Или да си купиш Майкрософт Офис само да допълня.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:ОпенОффиса ми е по-нова версия от древния ми MS Ofice 5.0, така, че ми се зарежда малко по-бавно на 350MHz-вия комп с 64РАМ в работата.
Но върви перфектно, подържа всички формати и определено би бил моя избор при еднакви по тежест версии.
не е заради версията точно, просто при него джавата тежи....
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Божков написа:Абе не ми го хвалете ОпенОфиса - тотално дърво е. Само човек дето ползва Ексел 1 път седмично или по-рядко може да възхвалява ОО.
ОО не се състои само от един продукт. Освен това всичко което ми се е налагало да правя с МсОфф мога да го направя и с ОО. Ако е някъф супер сайънс фикшън вече - незнам....за нормална офис работа си е перфектен.
ПС. Ексел ползвам абсолютно всеки ден.
- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:Божков написа:Абе не ми го хвалете ОпенОфиса - тотално дърво е. Само човек дето ползва Ексел 1 път седмично или по-рядко може да възхвалява ОО.
ОО не се състои само от един продукт. Освен това всичко което ми се е налагало да правя с МсОфф мога да го направя и с ОО. Ако е някъф супер сайънс фикшън вече - незнам....за нормална офис работа си е перфектен.
Не е въпроса дали може да се направи. Може почти всичко. Но то и с Москвич може да отидеш на море без проблеми (със закъсване по пътя), но едва ли е сравнимо преживяването.
buFka написа:ПС. Ексел ползвам абсолютно всеки ден.
АА, все пак знаеш къде е на хляба мекото

-
- Автомобил:
- Двигател:
OpenOffice, върши перфектна работа. От години го ползвам. Изобщо - щом съществува алтернатива на гнойния M$ - ползвам нея, дори и продукта на M$ да е по-добър (което е рядкост разбира се).
Иначе - пиратски сайтове безброй. Особено руските. При това там нещата се дърпат директно от сайтове от сорта на RapidShare - не се занимаваш с торенти и глупости.

Иначе - пиратски сайтове безброй. Особено руските. При това там нещата се дърпат директно от сайтове от сорта на RapidShare - не се занимаваш с торенти и глупости.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз пък съм силно въмзутен, че не мога да си купя офис 2007 от БГ.
даже и на МС писах.. ма ми отговориха да съм бил изчакал, щото страната ни била рискова и не нам си кво..
и зарад това моем си купим версия на офиса, в която има Оутлоок и струва 400 долара, па не моем си купим версия без Оулоок в която има пауър поинт и струва 150 долара, и мое се инсталира на до 3 машини..в къщата..
абе.. и МС в БГ, са си пикали в крачолите....
А иначи по въпроса за платеният софт.. ми аз с компири си изкарвам парите.. би ми било екстремно неприятно да не ми платят работата.. та за туй.!
А по въпроса на OO колкото линукса е алтернатива на XP за ОС на десктоп машина... толкоз и ОО е .....
даже и на МС писах.. ма ми отговориха да съм бил изчакал, щото страната ни била рискова и не нам си кво..
и зарад това моем си купим версия на офиса, в която има Оутлоок и струва 400 долара, па не моем си купим версия без Оулоок в която има пауър поинт и струва 150 долара, и мое се инсталира на до 3 машини..в къщата..
абе.. и МС в БГ, са си пикали в крачолите....
А иначи по въпроса за платеният софт.. ми аз с компири си изкарвам парите.. би ми било екстремно неприятно да не ми платят работата.. та за туй.!
А по въпроса на OO колкото линукса е алтернатива на XP за ОС на десктоп машина... толкоз и ОО е .....
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
хах

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Microsoft Office 2003 All In One
Microsoft Office 2007 Enterprise Blue Edition
mod edit: zmej
С оглед на т.8 от правилата за постване, ще ви помоля да се въздържате от постване на директни линкове. Така или иначе на който му трябва, ще си го намери. Ако държите на линкове - моля това да става на ЛС
Microsoft Office 2007 Enterprise Blue Edition
mod edit: zmej
С оглед на т.8 от правилата за постване, ще ви помоля да се въздържате от постване на директни линкове. Така или иначе на който му трябва, ще си го намери. Ако държите на линкове - моля това да става на ЛС
Върни се в “ОФФ-Топик - други”