Отдавна не съм писал във форума. Чета редовно написаното в OFF , но едва сега реших да пиша , че чак и тема да поставя. Четейки написаното от Вас колеги , имам чувството , че всички карат много добре и внимателно и само някакви си идиоти ( тук е мястото на псувнята) правят каскади по пътя.
Та : Въпросът ми е :
Когато Ви настигне автомобил , който на години или на марка е по-зле от вашия , или да кажем е просто Жигули , какво правите:
А. Теглите му една. ( Къф е па тоя бе )
Б. Издънвате пода под педала на газта.
С. Чувствате се велик.
Обзалага се , че никой няма да уцели точния отговор.
Въпрос към праведните
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Аз винаги спазвам правилата ...
Иначе принципно, най-често аз съм в положението да настигам "яки бегачки", които обикновенно скачат на газта, като опарени, когато ме видят зад тях
Горното клипче, докато го снимах, настигнах едно AMG. Присветнах му културно отдалче, защото пича карашае полвината в лявата лената, другата полвина в дясната. Като му мигнах - директно рязко завъртя волана и застана в моята лента
Е как да не го мина от дясно... пък нека после да съм голфаджия 

Иначе принципно, най-често аз съм в положението да настигам "яки бегачки", които обикновенно скачат на газта, като опарени, когато ме видят зад тях

Горното клипче, докато го снимах, настигнах едно AMG. Присветнах му културно отдалче, защото пича карашае полвината в лявата лената, другата полвина в дясната. Като му мигнах - директно рязко завъртя волана и застана в моята лента

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Въпрос към праведните
да защото тои не присъства в горе изброенитеDrago_M написа:Обзалага се , че никой няма да уцели точния отговор.
1-во преенявам колата ако е жигула без да се ослушвам карам на разно с нея и като почне и тои да я настапва 3, или 2-ра и го правим гламаф
ако е нещо по така се правя че не го виждам и не правя опити за ластик
Върни се в “ОФФ-Топик - други”