Някой ако има интерес от инсталация и настройка на софтуери за сиситеми за видеонаблюдение,контрол на достъп,изграждане на СКС в част комуникационни шкафове и т.н. и може да работи на пълен работен ден в София и да пътува командировки да драска на ЛС да поприказваме по-подробно.
Благодаря предварително!
Предлагам работа - компютърджия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ами парт-тайм не може основно защото имаме ужасно много работа (поне за 2-ма души от които единия съм аз и се занимавам и с куп административни глупости) а и пътуваме командировки за по 2-3 дни което трудно може да се съчетае с непълен работен ден.
Иначе да - наистина е много интересно и всеки час тайванците,корейците или японците вадят някое ново устройство в областта,което рано или късно идва при нас да му се чудим как работи.Има и напрегнати ситуации (когато колегите ни подпират с кабелите а крайния срок е утре) ама няма как и без това...
Изисквания конректни нямам - основно мотивация,желание за работа и някакви дори елементарни познания по електро т.е. какво е ток,напрежение,познания от компютър (не само откъде се включва
) и т.н.Общо взето аз повечето работи като започнах работа преди 2 години в областта не знаех че ги има камоли как се казват така че няма страшно ако човек има желание.
Засега колегата ми е сам (е и аз де ама рядко му помагам) и му търся още един или двама души за да смогват с работата.
Иначе да - наистина е много интересно и всеки час тайванците,корейците или японците вадят някое ново устройство в областта,което рано или късно идва при нас да му се чудим как работи.Има и напрегнати ситуации (когато колегите ни подпират с кабелите а крайния срок е утре) ама няма как и без това...
Изисквания конректни нямам - основно мотивация,желание за работа и някакви дори елементарни познания по електро т.е. какво е ток,напрежение,познания от компютър (не само откъде се включва

Засега колегата ми е сам (е и аз де ама рядко му помагам) и му търся още един или двама души за да смогват с работата.
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”