как може да има
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- montisin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
как може да има
как може да има такива хора бре връщам се от работа и преди да се паркирам какво да гледам голфа ми ударен от извършителя и следа няма а аз останах със смачкан калник и куп скъсани нерви някои да предлага свястни майсторчета теникиджии и бояджии да я оставям след нова година да се прави!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- montisin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дайте по вещите някакви цени искам на веднъж да оправя ляв калник драскотина с леко вдблъбване десен калник вдлъбнат и одраскан около 25см предната броня искам да се премахнат мигачите и халогените веждите на калниците да са с цвета на колата матовите части от предната и задната броня също да са с цвета на колата и лайстните на вратите също някои който е бояджия/теникиджия да предложи цени на всеки детаил по оделно или както следва
лав калник-$?
десен калник-$?
броня-премахване на халогени и боядисване на матовата част-$?
вежди на калниците-$?
странични лайстни-$?
задна броня боядисване на матовата част-$?
лав калник-$?
десен калник-$?
броня-премахване на халогени и боядисване на матовата част-$?
вежди на калниците-$?
странични лайстни-$?
задна броня боядисване на матовата част-$?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:43, променено общо 1 път.
- montisin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пара или не темата е пуснах да се посъветвам за цени и ако има някои от форума да е оставя в негови ръце защото по бих имал доверие на някои от тук!А относно това дали съм очаквал това да си остави телефона или пачки по стотачки НЕ не съм но съм виждал жена как одраска една кола и си записа телефона на едно листче и го остави на чистачката на човека ако аз бях ударил някои така същото щях да направя ти явно не си от този тип хора !
Последна промяна от montisin на Сря 21 ное 2007 20:28, променено общо 1 път.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
montisin написа:пара или не темата е пуснах да се посъветвам за цени и ако има някои от форума да е оставя в негови ръце защото по бих имал доверие на някои от тук!А относно това дали съм очаквал това да си остави телефона или пачки по стотачки НЕ не съм но съм виждал жена как одраска една кола и си записа телефона на едно листче и го остави на чистачката на човека ако аз бях ударил някои така същото щях да направя ти явно не си от този тип хора !
Айде пий една студена вода и не се нервирай. Не съм искал да те засягам. Ако ти се заяжда с някой това не съм аз

Върни се в “ОФФ-Топик - други”