Късмет ли бе да го опишеш

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Късмет ли бе да го опишеш

Мнениеот Ventoman » Пон 13 юни 2005 23:09

Та като се тръгне от 27'ми миналия месец когато ми взеха книжката (опраих се , взех си я) , та през 1'ви тоя кат ми направиха гепсон на огледалото , на 10'ти садрах "кожата" на предна десна гума на един тротоар (направо не знам как не издиша още та и с 160км. ч. я карах) та до днес сутрина като ме пофрасна един странично , М*****У да Е*А

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 13 юни 2005 23:12

ами давай го по-кротко, щом от 1 месец си легален шофьор :) че с това темпо след 1 година не е ясно какво ще се случи, ама ще е голямо :)

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Пон 13 юни 2005 23:31

Бе проблема е там че на некои им раздават книжките еи така за нищо. М**А му да Е*А на копелето , как излетя от паркинга с пула газ гледаики на някаде сизамалко да ми помели вратите , е за тжа се кара бързо . Лошото беше че карах бавно и на дизеларката турбинката не беше в цикъл и не можах да побягна по-бързо. Закачи ме на предния калник , от там му поизбягах малко в лево и малко с газ , но копелето не се отказа та ме догони на задната врата в края , малко веждата , малко гумата и джантата и малко през бронята . Най-пострадалата част е под бронята малко посмачкано на вътре , но там не се вижда и с едно чукче , дъскичка и боди е готово . Що ли не го видях на огледа , та и тва на предната вежда не го видях :cry: . Бе с моите качества на добър шофьор поспасих положението ама пак има некви забележки дет все ми влачат окото на там :shock:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 13 юни 2005 23:44

Ventoman написа:...Бе с моите качества на добър шофьор поспасих положението ама пак има некви забележки дет все ми влачат окото на там :shock:

Радвай се, че си жив и здрав.

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Вто 14 юни 2005 8:54

Явно ти е на касмет с тая кола братле, така 4е земи е продавай :wink:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 14 юни 2005 12:17

Dodi_dog написа:Явно ти е на касмет с тая кола братле, така 4е земи е продавай :wink:
Screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”