Късмет ли бе да го опишеш
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Късмет ли бе да го опишеш
Та като се тръгне от 27'ми миналия месец когато ми взеха книжката (опраих се , взех си я) , та през 1'ви тоя кат ми направиха гепсон на огледалото , на 10'ти садрах "кожата" на предна десна гума на един тротоар (направо не знам как не издиша още та и с 160км. ч. я карах) та до днес сутрина като ме пофрасна един странично , М*****У да Е*А
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бе проблема е там че на некои им раздават книжките еи така за нищо. М**А му да Е*А на копелето , как излетя от паркинга с пула газ гледаики на някаде сизамалко да ми помели вратите , е за тжа се кара бързо . Лошото беше че карах бавно и на дизеларката турбинката не беше в цикъл и не можах да побягна по-бързо. Закачи ме на предния калник , от там му поизбягах малко в лево и малко с газ , но копелето не се отказа та ме догони на задната врата в края , малко веждата , малко гумата и джантата и малко през бронята . Най-пострадалата част е под бронята малко посмачкано на вътре , но там не се вижда и с едно чукче , дъскичка и боди е готово . Що ли не го видях на огледа , та и тва на предната вежда не го видях
. Бе с моите качества на добър шофьор поспасих положението ама пак има некви забележки дет все ми влачат окото на там
:

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”