Кажете колеги коректно ли е името на този потребител, аз бая се учудих като видях Мисля дори, че това име е доста объркващо и заблуждаващо, освен ако не е мод или администратор? Иначе нищо лично нямам против колегата, да не ми се сърди.
Аз доколкото знам никъде по правилата не пише, че неможе да се използва такъв вид ник Ако админите са решили, че не трябва да има такъв ник мисля, че поне чяха да го сложат в забранени
седим и си мислим и си мислим и си седим и мислим че нищо не мислим и няма смисъл от тва мислене и кво да му мислим баси от толкова мислене нищо не измислихме...
Няма ограничение за никовете, стига да не са обидни или дублиращи. В този случай също. Никой не се е сетил до сега, така че няма проблем, поне според мен за сега.
dobrinb написа:Няма ограничение за никовете, стига да не са обидни или дублиращи. В този случай също. Никой не се е сетил до сега, така че няма проблем, поне според мен за сега.
ама има един потребител BastunSelski нищо лично против него ама тоя ник
Има никове, които ме карат направо да се чудя, какъв трябва да е човека, за да се представя по този начин (няма да ги споменавам, за да не се обиди някой). Този си е екстра в сравнение с някои други