темата ми.Виждам че беше супер посещаема поне,определено е подобрила някой рекорд.Жалко че е такова отношението,но поне се убедих че форума е удобно място само за подбрани хора.На другите им се посочва културно вратата.
А наистина през последната година доста запада и нищо не може да спре процеса май.
Но както пекания Santo Traficante ме посъветва индиректно---да си търся друг форум.
Жалко,иначе съм си заклет фен на VW.
Еми много благодаря за отношението към
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Vlad777 написа:Още ли имаш нужда от обяснения? Мисля всичко ти беше обяснено и беше отделено достатъчно време от модераторите.
Защо дуднеш? С какво са нарушени твоите права?!
Аз от модераторите не съм изисквал време да ми отделят да пишат,а виждам че само те пишеха по темата/в повече/.
Идеята ми беше други потребители да си кажат мнението.Такива с по 100-200-300 мнения,че те гледам и тебе си от тия с хилядите.
Ама те модераторчетата си ''свършиха'' работата и не дадоха възможност.За закриване на теми без обяснения са много добри,ама ако е за нещо друго.
Та затова хайде стига по грубия начин.Ако много потербители се изкажат че ги дразни дадена тема да се закрива,а не когато един си реши по субективна преценка.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
jordanpar написа:Vlad777 написа:Още ли имаш нужда от обяснения? Мисля всичко ти беше обяснено и беше отделено достатъчно време от модераторите.
Защо дуднеш? С какво са нарушени твоите права?!
Аз от модераторите не съм изисквал време да ми отделят да пишат,а виждам че само те пишеха по темата/в повече/.
Идеята ми беше други потребители да си кажат мнението.Такива с по 100-200-300 мнения,че те гледам и тебе си от тия с хилядите.
Ама те модераторчетата си ''свършиха'' работата и не дадоха възможност.За закриване на теми без обяснения са много добри,ама ако е за нещо друго.
Та затова хайде стига по грубия начин.Ако много потербители се изкажат че ги дразни дадена тема да се закрива,а не когато един си реши по субективна преценка.
Я иди ако обичаш в предишната си тема и я ПРЕПРОЧЕТИ, че май едно четене не ти стига! Обяснено ти беше като на нормален човек защо и кога се трият/променят/заключват теми!
А НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ТИ ДАВА ОБЯСНЕНИЯ! Въпреки това, хората си загубиха времето да обясняват за пореден път!!!
ОЩЕ ЧАКАМ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА:
С какво са нарушени твоите права?!

- Snejoky
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Еми много благодаря за отношението към
jordanpar написа:Жалко,иначе съм си заклет фен на VW.
Точно за това става въпрос. Тука всички са фенове на VW. За това четем и пишем тук, а не да се "храним". "Дай си ми куклите, на си ти парцалките!" Какво ще стане, ако всеки започне да се обижда и да иска сметка от другите, защо, какво, ама....и т.н.?
Vlad777 написа:
Въпроса не беше за моите права.Май ти си този който трябва да препрочете темата.
Главно ме дразни че за едни може а за други същото не може.Ето това е.Двойнствения стандарт на модераторите--това е.
И защо не престанете поне за малко да пишете вие с хилядите мнения не съм писал нищо в разрез с правилата,че да сенамесвате.Нека и другите като мен ''Любител шофъри'' пишат малко.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
jordanpar написа:Vlad777 написа:
Въпроса не беше за моите права.Май ти си този който трябва да препрочете темата.
Главно ме дразни че за едни може а за други същото не може.Ето това е.Двойнствения стандарт на модераторите--това е.
И защо не престанете поне за малко да пишете вие с хилядите мнения не съм писал нищо в разрез с правилата,че да сенамесвате.Нека и другите като мен ''Любител шофъри'' пишат малко.
И какво, аз като имам над 300 мнения нямам право да пиша ли?!
Покажи примери за двоен стандарт. Щото иначе са си празни приказки!
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jordanpar написа:..Нека и другите като мен ''Любител шофъри'' пишат малко.
Дай да направим подфорум за хората с малко мнения. Да си пишете там докато направите 1000, па после може и в другите да пишете. Белкем се научиш!!!
Не виждам някой да ти забранява да пишеш УМНИ неща. Ма твойто са все глупости бате. Сега си сърдит, че хората с много мнения пишат, а ти не можеш. Така ли да го разбирам?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”