Пичове, търся педиатър, АМА ДОБЪР. ЧАСТЕН!!!
Писна ми от тия тъпани в поликлиниката. Детето ми е болно вече 2 месеца. Не могат да разберат какво му има. Кви ли не хапчета и глупости пи детето, и не се оправя. Закрепвам го за 1 седмица и после пак същото.
Пъроя казаха: зъби
После: уши
После: грип
После: "може и да е от пикочните пътища"
Писна ми вече.
Кажете някоя добра детска клиника, където да му направят всички необходими изследвания и да разберат от какво е, а не да гадаят на боб.
Щото скоро ще има смъртни случай след детските джипита в Люлин. вЕрвайте ми
Добър педиатър?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добър педиатър?
scuba написа:Щото скоро ще има смъртни случай след детските джипита в Люлин. вЕрвайте ми
Трябва да има

Когато ми се наложи ходя при една лекарка в Красно село - УНГ. Обаче сега съм затрил телефона й. Като го намеря ще ти пиша ЛС ако до тогава не си намерил. Занимава се и с деца не само с възрастни и съм оставал много доволен всеки път!
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм доволен от Фандъков във Торакс този който е на Ботев.
Телефон нямам .. но можеш да се обадиш в торакс да питаш..
мисля, че вземаше около 30 лв.. преглед но поне е доста внимателен, доста подробно разпитва, назначава каквито е необходимо излседвания.. ако се съмнява в нещо..
с две думи доволен..
В бгмама кво пишат?
http://thorax.bg/18/14
Телефон нямам .. но можеш да се обадиш в торакс да питаш..
мисля, че вземаше около 30 лв.. преглед но поне е доста внимателен, доста подробно разпитва, назначава каквито е необходимо излседвания.. ако се съмнява в нещо..
с две думи доволен..
В бгмама кво пишат?
http://thorax.bg/18/14
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:scuba поразрови се в търсачката мисля че имаше една тема , но неуспях да я намера, там бяха написани 1-2 4овека при които може да заведеш детето .
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 5%EA%E0%F0
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
миналата зима моето дете беше на подобен хал.и ми препоръчаха доктор Ковачев-0898432854.та той единствено каза че детето се мъчи от 3-та сливица.и ни даде едни лекарства, не много скъпи,и стабилизирахме малкия.доста си говорихме с него и той ни препоръча и едно бабешко лечение.за да може да не се оперира малкия.той почти неможеше да диша особено нощем.и ние какви ли не изследвания не правихме и за сега да чукна на дърво детенце е много по добре.надявам се детенце по бързо да се оправи и дано съм бил полезен.ако смяташ да го ползваш намира се в кв.павлово на ул.кота1050.в самото начало на улицата .последния ни преглед беше 20лв. с предварително записан час.но ако отидеш и така няма да те върне.още веднъж дано се справите с болежките на детенце.scuba написа:Пичове, търся педиатър, АМА ДОБЪР. ЧАСТЕН!!!
Писна ми от тия тъпани в поликлиниката. Детето ми е болно вече 2 месеца. Не могат да разберат какво му има. Кви ли не хапчета и глупости пи детето, и не се оправя. Закрепвам го за 1 седмица и после пак същото.
Пъроя казаха: зъби
После: уши
После: грип
После: "може и да е от пикочните пътища"
Писна ми вече.
Кажете някоя добра детска клиника, където да му направят всички необходими изследвания и да разберат от какво е, а не да гадаят на боб.
Щото скоро ще има смъртни случай след детските джипита в Люлин. вЕрвайте ми
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:...
Само при някой старейшина не сме били...
Малката страда от запек и къде ли не сме ходили и какво ли не, проблема си е същия.
Последно беше за хирург но аз се противопоставих.3 годишно дете на хирург не си го представям!
[url]Истинските доктори са история[/url][url][/url]
tatenceto
аз бях с 3-та сливица.Винаги преди операция съм дишал с отворена уста...
сори но окончателното лечение е само операция
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не ти противореча но сега е доста по добре.да чукна на дърво.и се оказа че не сме само ния които са се разминали с операцията.за нас е рано да се каже но надявам се да стане.ANNIHILATOR написа:scuba написа:...
Само при някой старейшина не сме били...
Малката страда от запек и къде ли не сме ходили и какво ли не, проблема си е същия.
Последно беше за хирург но аз се противопоставих.3 годишно дете на хирург не си го представям!
[url]Истинските доктори са история[/url][url][/url]tatenceto
аз бях с 3-та сливица.Винаги преди операция съм дишал с отворена уста...
сори но окончателното лечение е само операция
Върни се в “ОФФ-Топик - други”