неква информацийка?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maverick
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

неква информацийка?

Мнениеот maverick » Пон 13 юни 2005 21:39

Интересува ме некой пазарувал ли е от И-БЕЙ?ако има такива мое ли ми каже колко парички излиза доставката щот си харесах едни огледала направо за без пари.свалил съм ги на снимки ама незнам как става качването/та ако некой иска и да ги види мога да му ги прата/.БЛАГОДАРСКО

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: неква информацийка?

Мнениеот tyo » Пон 13 юни 2005 23:57

maverick написа:Интересува ме некой пазарувал ли е от И-БЕЙ?ако има такива мое ли ми каже колко парички излиза доставката щот си харесах едни огледала направо за без пари.свалил съм ги на снимки ама незнам как става качването/та ако некой иска и да ги види мога да му ги прата/.БЛАГОДАРСКО

И-БЕЙ продава чрез аукциони! Обикновено за интересните неща цената скача малко преди края на аукциона(буквално минути преди края)Отделно 99% от продаващите шипват само в тяхната си държава.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 14 юни 2005 0:45

Май трябва да си на трудов договор и да имаш задължително кредитна карта... за търговете не знам как стават... иначе има доста готини неща, щкоито може да се купят от там...

Потребителски аватар
maverick
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

otg

Мнениеот maverick » Вто 14 юни 2005 18:04

кредитна карта имам.на там как става работата?

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Re: otg

Мнениеот 20vTurbo » Сря 15 юни 2005 1:12

maverick написа:кредитна карта имам.на там как става работата?

Ами регистрираш се и това е. Аз купувам много неща от е-бей редовно и съм доволен. Както вече споменаха по нагоре, снайпването е най-разпространената система за тези търгове. Има допълнителни програми които залагат до сумата която си задал в последните няколко секунди с надеждата да спечелиш тъй като никой друг няма да има време да наддава. Има обаче и друг момент, е-бей използва тъй наречената прокси система което значи че ако предишният играч е заложил 100 и ти дадеш 150 твоят бид ще се покаже като 105 което е с 5 (например) над предишният най-висок бид и така до като някой не даде повече от твоите 150. По този начин дори и да си заложил 150 можеш да спечелиш за 105 ако никой друг не даде повече от 100. Надявам се, че ме разбра защото звучи малко объркано, но в същност е доста просто. Най вероятно ще трябва да се регистрираш и в Пей-Пал за да можеш да плащаш за стоките които си спечелил.

Ако имаш някакви по-точни въпроси питай!

Алек

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 15 юни 2005 10:13

PayPal не позволяват достъп от България...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”