неква информацийка?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
неква информацийка?
Интересува ме некой пазарувал ли е от И-БЕЙ?ако има такива мое ли ми каже колко парички излиза доставката щот си харесах едни огледала направо за без пари.свалил съм ги на снимки ама незнам как става качването/та ако некой иска и да ги види мога да му ги прата/.БЛАГОДАРСКО
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: неква информацийка?
maverick написа:Интересува ме некой пазарувал ли е от И-БЕЙ?ако има такива мое ли ми каже колко парички излиза доставката щот си харесах едни огледала направо за без пари.свалил съм ги на снимки ама незнам как става качването/та ако некой иска и да ги види мога да му ги прата/.БЛАГОДАРСКО
И-БЕЙ продава чрез аукциони! Обикновено за интересните неща цената скача малко преди края на аукциона(буквално минути преди края)Отделно 99% от продаващите шипват само в тяхната си държава.
- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
otg
кредитна карта имам.на там как става работата?
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Re: otg
maverick написа:кредитна карта имам.на там как става работата?
Ами регистрираш се и това е. Аз купувам много неща от е-бей редовно и съм доволен. Както вече споменаха по нагоре, снайпването е най-разпространената система за тези търгове. Има допълнителни програми които залагат до сумата която си задал в последните няколко секунди с надеждата да спечелиш тъй като никой друг няма да има време да наддава. Има обаче и друг момент, е-бей използва тъй наречената прокси система което значи че ако предишният играч е заложил 100 и ти дадеш 150 твоят бид ще се покаже като 105 което е с 5 (например) над предишният най-висок бид и така до като някой не даде повече от твоите 150. По този начин дори и да си заложил 150 можеш да спечелиш за 105 ако никой друг не даде повече от 100. Надявам се, че ме разбра защото звучи малко объркано, но в същност е доста просто. Най вероятно ще трябва да се регистрираш и в Пей-Пал за да можеш да плащаш за стоките които си спечелил.
Ако имаш някакви по-точни въпроси питай!
Алек
Върни се в “ОФФ-Топик - други”