Искъм да попитам коя карта да си взема?
1. Nvidia GeForce 6600 120MB
или
2.ATI Radeon 9600 128MB.
Предлагат ми за евтини пари и се чуда коя да взема.
Мерси за помоща предварително.
mod edit: dobrinb
Коя видеокарта да си взема?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
ами аз съм с 6600 на ASUS .... за мене тя е по добра и заради подръжката й на линукс ... че тези педали радеонски нямат свестен съпорт за тази ОС и затова си продадох моята
...впрочем се клоква доста добре и щом подкарвам ETQW с нея ( е под линукс де ) значи има някакъв хляб все още , макар и да не е цял , а по скоро филийки
То зависи и каква я искаш на AGP или PCI-E ... че тя е за 2 рото ама има сложен чип да я прави AGP и грее малко ....
п.с То защо споменавам за тези неща като не е уточнено нищо по въпроса и аз не знам

п.с То защо споменавам за тези неща като не е уточнено нищо по въпроса и аз не знам

- Legolas
- Автомобил: GOLF 4 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Моята първата VC със компа когато си взимах беше nVidia с радост мога да кажа, че преди 4 години се отървах от нея и nVidia не искам да виждам.Няколко месеца се гърчех с nVidia, зашото не искаха да ми я сменят, защото си била OK картата, колкото и пъти да им я давах.Накрая им теглих една благословия и си купих Ati Radeon 9600, и от тогава никакви проблеми.То случаят при мен е единичен, но от тогава nVidia да не виждам.Мой съвет е вземи си по-добре Ati Radeon 9600 Pro, но не очаквай чудеса от тези модели карти, тъй като са си доста старички.Но ако така стоят нещата при теб и се колебаеш за двете карти си вземи Атито пък ако намериш и 9600 pro още по-добре.Успех.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”