И пак стоя и размишлявам за наш'та татковина...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

И пак стоя и размишлявам за наш'та татковина...

Мнениеот The Red Guy » Пет 30 ное 2007 20:20

....Мамка му, защо плащаме данъци за тези коли, защо плащаме винетки, защо плащам грамадни акцизи върху горивата - кво получаваме за парите си? Дупки - като вулкана Етна, малоумни полицаи, които се чудят как да ти пречат, а не да ти помагата и най-лошото малоумни колеги шофьори, които "икономисват" пари от незакупуване на винетки - "За кво да плащам като мога да мина по-тънко, ще икономисам 5 лв и ще пия две бири"! Ебати жалката картинка! Защо нещата в нашите тикви не се променят, защо всеки продължава да мисли по ориенталски? Нали сме големи европейци, караме европейски коли, много разбираме от всичко, защо НЕ НИ СЕ ПРОМЕНЯ МАНТАЛИТЕТА?

СЕГА ЩЕ КАЖЕТЕ - КВО ГО ПРИХВАНА ТОЯ? КВИ ГИ ДРЪНКА?
Ами.... Писна ми да гледам как с една годишна винетка пътуват 12-13 коли на приятели; писна ми да гледам как нашите шибаняци правят улиците с 10-15 см асфалт - най-пресният пример е международното в Русе - околовръстното ни. И после на 2-та година дупките ще са същите! А в същия момент гледам как мангалите в Румъния работят денонощно по улиците в Букурещ и слагат по скапаните затънтени улици слой от около 40-45 см. Преди малко даже спрях на една такава и го мерих, мамка му! Писна ми да гледам как хора крадат ток от общия на стълбището и са горди с това, че потреблението им се плаща от някой друг...... Писна ми да гледам как всеки си хвърля фасовете и боклуците по улиците и по пътищата! Писна ми, ама не искам да се махам от тука, обичам си Родината! ЗАЩО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 30 ное 2007 20:22

споко нема се ядосваш за глупости

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Re: И пак стоя и размишлявам за наш'та татковина...

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 30 ное 2007 20:24

The Red Guy написа:....Мамка му, защо плащаме данъци за тези коли, защо плащаме винетки, защо плащам грамадни акцизи върху горивата - кво получаваме за парите си? Дупки - като вулкана Етна, малоумни полицаи, които се чудят как да ти пречат, а не да ти помагата и най-лошото малоумни колеги шофьори, които "икономисват" пари от незакупуване на винетки - "За кво да плащам като мога да мина по-тънко, ще икономисам 5 лв и ще пия две бири"! Ебати жалката картинка! Защо нещата в нашите тикви не се променят, защо всеки продължава да мисли по ориенталски? Нали сме големи европейци, караме европейски коли, много разбираме от всичко, защо НЕ НИ СЕ ПРОМЕНЯ МАНТАЛИТЕТА?

Ами.... Писна ми да гледам как с една годишна винетка пътуват 12-13 коли на приятели; писна ми да гледам как нашите шибаняци правят улиците с 10-15 см асфалт - най-пресният пример е международното в Русе - околовръстното ни. И после на 2-та година дупките ще са същите! А в същия момент гледам как мангалите в Румъния работят денонощно по улиците в Букурещ и слагат по скапаните затънтени улици слой от около 40-45 см. Преди малко даже спрях на една такава и го мерих, мамка му! Писна ми да гледам как хора крадат ток от общия на стълбището и са горди с това, че потреблението им се плаща от някой друг...... Писна ми да гледам как всеки си хвърля фасовете и боклуците по улиците и по пътищата! Писна ми, ама не искам да се махам от тука, обичам си Родината! ЗАЩО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ?
не колега напълно си прав

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 19:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 30 ное 2007 20:28

ако ше се успокойш тоя месец във всички обекти на Петрол има една винетка продадена за 25 лева :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 30 ное 2007 20:30

Tyan написа:ако ше се успокойш тоя месец във всички обекти на Петрол има една винетка продадена за 25 лева :lol: :lol: :lol: :lol:

Ма, защо е така??? Имам едни клиенти датчани и им го обяснявам това и те ме гледат тъпо и недоумяващо и викат, че съм ги бил лъжел....

Потребителски аватар
stoqn_g60

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 30 ное 2007 20:30

Tyan написа:споко нема се ядосваш за глупости
де да беха глупости :(

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Пет 30 ное 2007 20:40

България никога няма да се оправи според мен,именно заради нашия манталитет. :(

Потребителски аватар
stoqn_g60

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 30 ное 2007 20:41

Bubo написа:България никога нама да се оправи според мен,именно заради нашия манталитет. :(
че си умрем прости

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 30 ное 2007 20:43

посоляване на раната е тая тема :lol:
с чесане на езици никва няма да я свършим тъй че не се коси

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 30 ное 2007 20:44

на всички мисля ни е ясно какво става? Ако не ето ви отговора:

ПАРИ ИМА!, но отиват по закостенели от праисторията схеми в джобовете на 3-ти приближени до първите лица. Трябва път. Даваме го на Гошо да го прави щото ни е авер, ама понеже ни е авер той ще ни даде комисионна /КРУПНА/. И така вместо с една огромна сума да се свършат 2 належащи дейсности, то се свършва само една. Туй ни е ясно и няма скоро да се промени.....

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пет 30 ное 2007 20:46

Колега, само не ми е ясно т'ва с 45-те сантима асфалт?!?!?! Учих ги тея работи и такова количество е почти три пъти над нормата. 17см са предостатъчни, при качествена основа под тях. Тея 45 санта след две години ще са на вълни по 20см. Иначе гледам как в Пловдив се асфалтира с 4см.

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 30 ное 2007 20:47

stan4o_mc написа:Колега, само не ми е ясно т'ва с 45-те сантима асфалт?!?!?! Учих ги тея работи и такова количество е почти три пъти над нормата. 17см са предостатъчни, при качествена основа под тях. Тея 45 санта след две години ще са на вълни по 20см. Иначе гледам как в Пловдив се асфалтира с 4см.

Аз тва го мерих с ролетката......

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 30 ное 2007 20:50

Бунт! Преврат! Кръвопролитя! Това е истината!
(айде стига съм дрънкал, че Санто пак ще ми се кара...)

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 30 ное 2007 20:53

groznika написа:Бунт! Преврат! Кръвопролитя! Това е истината!
(айде стига съм дрънкал, че Санто пак ще ми се кара...)
:lol:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пет 30 ное 2007 20:56

Току що се прибирам от Пловдив. Паднах в една дупка на кукленско с 60 и си направих дроб гумата и джантата ! Преди това едни куки ме обискираха ,колата също, защото бяха убедени че пренасям дрога :evil: :evil: :evil: :evil: оффффффффффф.....

Последна промяна от Stoi на Пет 30 ное 2007 21:01, променено общо 1 път.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”