....Мамка му, защо плащаме данъци за тези коли, защо плащаме винетки, защо плащам грамадни акцизи върху горивата - кво получаваме за парите си? Дупки - като вулкана Етна, малоумни полицаи, които се чудят как да ти пречат, а не да ти помагата и най-лошото малоумни колеги шофьори, които "икономисват" пари от незакупуване на винетки - "За кво да плащам като мога да мина по-тънко, ще икономисам 5 лв и ще пия две бири"! Ебати жалката картинка! Защо нещата в нашите тикви не се променят, защо всеки продължава да мисли по ориенталски? Нали сме големи европейци, караме европейски коли, много разбираме от всичко, защо НЕ НИ СЕ ПРОМЕНЯ МАНТАЛИТЕТА?
СЕГА ЩЕ КАЖЕТЕ - КВО ГО ПРИХВАНА ТОЯ? КВИ ГИ ДРЪНКА?
Ами.... Писна ми да гледам как с една годишна винетка пътуват 12-13 коли на приятели; писна ми да гледам как нашите шибаняци правят улиците с 10-15 см асфалт - най-пресният пример е международното в Русе - околовръстното ни. И после на 2-та година дупките ще са същите! А в същия момент гледам как мангалите в Румъния работят денонощно по улиците в Букурещ и слагат по скапаните затънтени улици слой от около 40-45 см. Преди малко даже спрях на една такава и го мерих, мамка му! Писна ми да гледам как хора крадат ток от общия на стълбището и са горди с това, че потреблението им се плаща от някой друг...... Писна ми да гледам как всеки си хвърля фасовете и боклуците по улиците и по пътищата! Писна ми, ама не искам да се махам от тука, обичам си Родината! ЗАЩО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ?
И пак стоя и размишлявам за наш'та татковина...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Re: И пак стоя и размишлявам за наш'та татковина...
СЕГА ЩЕ КАЖЕТЕ - КВО ГО ПРИХВАНА ТОЯ? КВИ ГИ ДРЪНКА?The Red Guy написа:....Мамка му, защо плащаме данъци за тези коли, защо плащаме винетки, защо плащам грамадни акцизи върху горивата - кво получаваме за парите си? Дупки - като вулкана Етна, малоумни полицаи, които се чудят как да ти пречат, а не да ти помагата и най-лошото малоумни колеги шофьори, които "икономисват" пари от незакупуване на винетки - "За кво да плащам като мога да мина по-тънко, ще икономисам 5 лв и ще пия две бири"! Ебати жалката картинка! Защо нещата в нашите тикви не се променят, защо всеки продължава да мисли по ориенталски? Нали сме големи европейци, караме европейски коли, много разбираме от всичко, защо НЕ НИ СЕ ПРОМЕНЯ МАНТАЛИТЕТА?
СЕГА ЩЕ КАЖЕТЕ - КВО ГО ПРИХВАНА ТОЯ? КВИ ГИ ДРЪНКА?
Ами.... Писна ми да гледам как с една годишна винетка пътуват 12-13 коли на приятели; писна ми да гледам как нашите шибаняци правят улиците с 10-15 см асфалт - най-пресният пример е международното в Русе - околовръстното ни. И после на 2-та година дупките ще са същите! А в същия момент гледам как мангалите в Румъния работят денонощно по улиците в Букурещ и слагат по скапаните затънтени улици слой от около 40-45 см. Преди малко даже спрях на една такава и го мерих, мамка му! Писна ми да гледам как хора крадат ток от общия на стълбището и са горди с това, че потреблението им се плаща от някой друг...... Писна ми да гледам как всеки си хвърля фасовете и боклуците по улиците и по пътищата! Писна ми, ама не искам да се махам от тука, обичам си Родината! ЗАЩО ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ?
не колега напълно си прав
Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 19:43, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
на всички мисля ни е ясно какво става? Ако не ето ви отговора:
ПАРИ ИМА!, но отиват по закостенели от праисторията схеми в джобовете на 3-ти приближени до първите лица. Трябва път. Даваме го на Гошо да го прави щото ни е авер, ама понеже ни е авер той ще ни даде комисионна /КРУПНА/. И така вместо с една огромна сума да се свършат 2 належащи дейсности, то се свършва само една. Туй ни е ясно и няма скоро да се промени.....
ПАРИ ИМА!, но отиват по закостенели от праисторията схеми в джобовете на 3-ти приближени до първите лица. Трябва път. Даваме го на Гошо да го прави щото ни е авер, ама понеже ни е авер той ще ни даде комисионна /КРУПНА/. И така вместо с една огромна сума да се свършат 2 належащи дейсности, то се свършва само една. Туй ни е ясно и няма скоро да се промени.....
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
stan4o_mc написа:Колега, само не ми е ясно т'ва с 45-те сантима асфалт?!?!?! Учих ги тея работи и такова количество е почти три пъти над нормата. 17см са предостатъчни, при качествена основа под тях. Тея 45 санта след две години ще са на вълни по 20см. Иначе гледам как в Пловдив се асфалтира с 4см.
Аз тва го мерих с ролетката......
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Току що се прибирам от Пловдив. Паднах в една дупка на кукленско с 60 и си направих дроб гумата и джантата ! Преди това едни куки ме обискираха ,колата също, защото бяха убедени че пренасям дрога
оффффффффффф.....

Последна промяна от Stoi на Пет 30 ное 2007 21:01, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”