Germanos-гаранция на телефон.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Germanos-гаранция на телефон.
Скъсаха ми се гумените копчета на телфона още на шестия месец,отнесох го преди 1 месец да си го оправят,чаках,чаках,чаках и вчера ми го върнаха без да го оправят ок.Обаче сега не може да се пусне,реших,че е от батерията понеже не е зареждана цял месец,вече 12 часа се зарежда и телефона не може да се включи
.Та въпроса ми е дали да ходя да се занимавам с тея щастливци или да си купя батерия?

- kaiser666
Да ама аз знам какво ще стане,ще го вземат,ще остана още месец без тел ,ще го върнат и ще кажат емииииииииииииии гаранцията не покрива батерията
Моля подпишете,тук,тук и тук и си !@!#%@#$%@# Да ама аз,като им го дадо тя държеше една седмица 

Последна промяна от kaiser666 на Съб 01 дек 2007 10:38, променено общо 1 път.
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Ей всеки ден хората се оплакват от всички фирми ,а за германос колко такива истории съм чел и са ми казвали ,та предпочитам да си купувам телефони от по-малки магазини ,защото поне си ценят клиентите ,а тия освен да ти кажат ,че те не са виновни или не са отговорни какво си направил и тн
Не се занимавай ,а отиди при някой познат който се занимава с ГСМи 

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Germanos-гаранция на телефон.
kaiser666 написа:реших,че е от батерията понеже не е зареждана цял месец,вече 12 часа се зарежда и телефона не може да се включи :
Като го зареждаш пише ли че се зарежда? Защотот на мене ми се е случвало когато батерията е напълно изтощена да не може да почне да се зарежда. За целта с две жички подаваш ток от зарядното директно към полюсите на батерията за 15 - 20 сек. После слагаш на телефона и пускаш да се зарежда.
- kaiser666
Winner25 написа:kaiser666 написа:реших,че е от батерията понеже не е зареждана цял месец,вече 12 часа се зарежда и телефона не може да се включи :
Като го зареждаш пише ли че се зарежда? Защотот на мене ми се е случвало когато батерията е напълно изтощена да не може да почне да се зарежда. За целта с две жички подаваш ток от зарядното директно към полюсите на батерията за 15 - 20 сек. После слагаш на телефона и пускаш да се зарежда.
Еми не винаги случва се да светне за секунда,че се зарежда и спира....на мен преди ми се е случвало така,като не го бях зареждал една седмица,сложих го цяла нощ и после нямаше ядове обаче вече не знам колко се зарежда и няма промяна

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Winner25 написа:За целта с две жички подаваш ток от зарядното директно към полюсите на батерията за 15 - 20 сек. После слагаш на телефона и пускаш да се зарежда.

имал същия проблем с една моторолка неприятното от цялата работа е че трябва да заголиш или срежеш жичките от зарядномото а ако имаш старо зарядно го режеш него , и трябва да уцелиш плюса и минуса на батерията че някой за с 3
Върни се в “ОФФ-Топик - други”