предложение

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

предложение

Мнениеот веселин » Вто 21 юни 2005 17:15

Здравейте!!!За к,во става дума...предполагам,че не само на мен е писнала селянията по пътищата.Най неспазвания закон е може би ЗДВП!!!Удачно ли е според всички вас да споделяме рег№ на селяните,които ни засичат ,не спазват предимство,минават на червено и всички други простотии,които те карат да побесняваш!!!Правим си едно табло на простака,изтипосваме ги № И МАРКАТА И МОДЕЛА НА КОЛАТА, ВИДА НА НАРУШЕНИЕТО И В КОЙ ГРАД е станала магарията,после модераторите ги пускат във форумите на другите марки пък да се оправят !!!Дайте мнение по въпроса,щото изгубих надежда,че КАТ може да се справи със селянията!!!То може и да е въпрос на народопсихология цялата тая работа, :dontknow: :dontknow: :dontknow: :oops: Mad :f_ckyou: :censored: Ей заради тия простотии ме е срам,че съм българин!!!

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 21 юни 2005 17:55

Ми аз съм 100% за ама не виждам кво ще стане от цялата работа :roll:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Вто 21 юни 2005 18:27

Това е абсолютно неизпълнимо Screwy

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Вто 21 юни 2005 18:35

То хубаво ама на дали ще помогне туй нещо

Потребителски аватар
Jerom
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 21 юни 2005 18:35

Май е се едно да намалиме цените на бензина :x

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Вто 21 юни 2005 18:36

Треба си държавен орган ( да се навира къде му е работа и къде не)

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 21 юни 2005 18:49

Добре,ще се оправям сам с простотията!!!Ако не се появя скоро из форума,начи съм пребил от бой някой див селянин със бастуна за заключване на волана Smackbum :dummy: :censored и са ме задържали във МЕ ВЕ РЕ!!!Да ми носите ябълки в ареста!!!ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ТЕМАТА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!!!

Потребителски аватар
spokomen
Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
Контакти:

Мнениеот spokomen » Вто 21 юни 2005 21:56

SSivanov написа:Треба си държавен орган ( да се навира къде му е работа и къде не)

Ами не съм съвсем сигурен. В 2 часа посред нощ в едно забутано селце в Германия си позволих да пресека( пеш) на червен светофар. На тоя светофар и през деня на 10 мин минава кола. Та като пресичах случайно на площадка пред една къща на ъгала имаше спряла кола. Като изхвръкна оня немец от нея , като се развика - на нищо ме направи. А не беше държавен орган. До възпитание е всичко, до първите седем години, до дисциплина, съзнание, чувство на отговорност, НЕбългарщина ако щете , а не на държавен орган - той е следствие.

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Вто 21 юни 2005 22:22

spokomen написа:До възпитание е всичко, до първите седем години, до дисциплина, съзнание, чувство на отговорност, НЕбългарщина ако щете , а не на държавен орган - той е следствие.

bowdown bowdown bowdown

В Австрия всеки автобусен шофьор си има фотоапаратче и ако си спрял на спирката те снима и праща снимката в КАТ.После следва "честитка"
Разказваха ми за нашенец който се движел в лявото платно при условие,че дясното било свободно.Някаква баба го наклеветила и равносметката е около 200 Eur!!!

Потребителски аватар
Jerom
Контакти:

Мнениеот Jerom » Вто 21 юни 2005 22:25

/сигурно ше ме линчувате ама.../ абе кво да си говоиме ние всички правиме големи селении ама не се усещаме... требе да се намери някой да ни оправи сами неможем :roll: ...едвали ще е ЕС-то май ние тях шЪ опрайм

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Вто 21 юни 2005 22:26

Това е т.н. "гражданско общество", което толкова много ни липсва. И си мисля, че докато живеем с едничката мисъл как да заобикаляме правилата и законите, да се гордеем и хвалим с това поведение, нещата няма да се променят. Виждал съм на запад как една група хора, разхождащи се в парка, направиха на пух и прах една млада жена, когато от чантата й падна, без тя да забележи, един лист хартия. Същата реакция и в градския транспорт при нетаксуване. Хората там ги е страх от срама, който ще преживеят, ако ги хванат в крачка.

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 22 юни 2005 6:11

:kissy: Усещам много силна воля да се надига у вас!!!Днес ще ходим с един приятел до КАТ да му сложат номера на полото и ще питам някой от тия с белите калпаци,дали на тел 166 може да се подават сигнали за селяни по пътищата,сигурно ще искат и данните на свидетеля за доказателство ,АКО пишат акт!!!Ще им ги дам,ако знам,че селинджъра ще може да кара няколко месеца само каруцата и то само из нивата :twisted: Моля никой да не се обижда от определението селянин-аз съм израсъл на село до 9 год възраст имам предвид отклонения в психиката,характерни за кроманьонци а не за хора,наследници на нацията отворила очите на Европа за толкова много неща bowdown

Върни се в “ОФФ-Топик - други”