Търся далматинец за разплод ! ! !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Търся далматинец за разплод ! ! !
Търся Далматинец мъжки в зряла полова възраст за създаване на потомство.Звучи малко куцо ама на кучката й е време да става майка 

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди време и аз търсих "МЪЖКИ ЗАЕК ЗА РАЗПЛОД" но няма и 1 мин и всички се турнаха на помощ :
- Къде е женската идвам да РАЗПЛОЖДАМ;
- ..................
- ..................
- ..................
Дано и при тебе няма да се поолучи същото и при тебе
.
Че аз още търся МЪЖКИ за разплод айде всеки способен ЗАЕК да идва насам, че женските вече няма кой да ги *********** ******* с *** мощмо с ***************.
Това съм сигурен, че някой ЗЪЛ мод, ЧЕ го отреже МОШНООООООООО( моето мнение ! )
- Къде е женската идвам да РАЗПЛОЖДАМ;
- ..................
- ..................
- ..................
Дано и при тебе няма да се поолучи същото и при тебе

Че аз още търся МЪЖКИ за разплод айде всеки способен ЗАЕК да идва насам, че женските вече няма кой да ги *********** ******* с *** мощмо с ***************.
Това съм сигурен, че някой ЗЪЛ мод, ЧЕ го отреже МОШНООООООООО( моето мнение ! )
- sundy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съжалявам, че се намесвам но МОЛЯ, прочети някои от темите тук - http://dog.bg/forum/index.php/topic,10875.0.html - по възможност всичките, но най-вече Защо да НЕ развъждаме, Осъзнайте фактите Може да звучи наставнически, но няма да е лошо да се информираш преди да заплодиш кучката... Благодаря предварително, че ме послуша 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”