Имам Нужда От Помощ :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Имам Нужда От Помощ :(
понеже пренасянето на цял офис падна на моя гръб , няма да се справя сам , кой колега има възможност и иска да ми помогне , или неделя или понеделник , вторник (както се разбереме) , естествено после почерпката е от мене
Офиса не е голям , общо взето трябва да се пренесе един гардероб 4 крила , 5 бюра, 10 шкафчета и офис оборудване 
Последна промяна от hooligans на Съб 15 дек 2007 2:26, променено общо 2 пъти.
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Re: Имам Нужда От Помощ :(
Все още немога да вдигам тежкоhooligans написа:понеже пренасянето на цял офис падна на моя гръб , няма да се справя сам , кой колега има възможност и иска да ми помогне , или неделя или понеделник , вторник (както се разбереме) , естествено после почерпката е от менеОфиса не е голям , общо взето трябва да се пренесе един гардероб 4 крила , 5 бюра, 10 шкафчета и офис оборудване
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
pironski написа:Все още немога да вдигам тежкоhooligans написа:понеже пренасянето на цял офис падна на моя гръб , няма да се справя сам , кой колега има възможност и иска да ми помогне , или неделя или понеделник , вторник (както се разбереме) , естествено после почерпката е от менеОфиса не е голям , общо взето трябва да се пренесе един гардероб 4 крила , 5 бюра, 10 шкафчета и офис оборудване
иначе идвам без да се замислям
бате знам за тебе , мерси много

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Моля и все пак ще питам некой авер,ако има свободно време да ти помогнеhooligans написа:pironski написа:Все още немога да вдигам тежкоhooligans написа:понеже пренасянето на цял офис падна на моя гръб , няма да се справя сам , кой колега има възможност и иска да ми помогне , или неделя или понеделник , вторник (както се разбереме) , естествено после почерпката е от менеОфиса не е голям , общо взето трябва да се пренесе един гардероб 4 крила , 5 бюра, 10 шкафчета и офис оборудване
иначе идвам без да се замислям
бате знам за тебе , мерси много
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”