zdravko_1 написа:Това е местност в Етрополският балкан. Един приятел ми каза че има условия за ски.Ако някй може да каже повече.

Здравей!
Я кажи, ти как караш ски? Ако се учиш, ще ти свърши работа, в противен случай няма да останеш очарован! Ако вземеш с теб децата, жената и приятели и искаш да ги научиш да карат, става
Има една пистичка, не особено дълга, тесничка и я обработват само с шейна, поне до преди 1-2 години когато съм се качвал последно. Често ходя в етрополе и не съм чул да са я доразвили, въпреки, че имаше идеи да я удължават и разширяват, тъй като има как да стане, но все още никой не се е заел сериозно. Принципно има и малко хотелче/тип станция/ и една къщичка с няколко стаи. Не е лошо като цяло да починеш един уикенд с компания, но обслужването е ужасно, принципно цялото това нещо се стопанисва или поне финансира от ЕЛАЦИТЕ МЕД, следователно на почит са служителите му и най-вече шефовете му
Иначе пък е евтинийка, аааа забравих лифтовото съоръжение е тип чинйка.
Ако нещо друго те интересува казвай. Ако мислиш да ходиш може да ми пишеш да провера дали има достатъчно сняг и дали е ок сега. Принципно си взимай и хубави зимни гуми защото след като се отделиш от пътя има 7-8км. черен път, който принципно се разчиства, но има случаи когато си има бая сняг.
Поздрави!