Търся малко инфо за "Кокалското" Вече и снимки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
zdravko_1
предупреждение за БАН
Автомобил:
Двигател:

Търся малко инфо за "Кокалското" Вече и снимки

Мнениеот zdravko_1 » Чет 27 дек 2007 22:57

Това е местност в Етрополският балкан. Един приятел ми каза че има условия за ски.Ако някй може да каже повече. :024: :024:

Последна промяна от zdravko_1 на Вто 01 яну 2008 12:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Re: Търся малко инфо за "Кокалското"

Мнениеот astragt » Пет 28 дек 2007 12:18

zdravko_1 написа:Това е местност в Етрополският балкан. Един приятел ми каза че има условия за ски.Ако някй може да каже повече. :024: :024:

Здравей!
Я кажи, ти как караш ски? Ако се учиш, ще ти свърши работа, в противен случай няма да останеш очарован! Ако вземеш с теб децата, жената и приятели и искаш да ги научиш да карат, става :)
Има една пистичка, не особено дълга, тесничка и я обработват само с шейна, поне до преди 1-2 години когато съм се качвал последно. Често ходя в етрополе и не съм чул да са я доразвили, въпреки, че имаше идеи да я удължават и разширяват, тъй като има как да стане, но все още никой не се е заел сериозно. Принципно има и малко хотелче/тип станция/ и една къщичка с няколко стаи. Не е лошо като цяло да починеш един уикенд с компания, но обслужването е ужасно, принципно цялото това нещо се стопанисва или поне финансира от ЕЛАЦИТЕ МЕД, следователно на почит са служителите му и най-вече шефовете му :)
Иначе пък е евтинийка, аааа забравих лифтовото съоръжение е тип чинйка.
Ако нещо друго те интересува казвай. Ако мислиш да ходиш може да ми пишеш да провера дали има достатъчно сняг и дали е ок сега. Принципно си взимай и хубави зимни гуми защото след като се отделиш от пътя има 7-8км. черен път, който принципно се разчиства, но има случаи когато си има бая сняг.
Поздрави!

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Re: Търся малко инфо за "Кокалското"

Мнениеот astragt » Пет 28 дек 2007 12:21

Само да добавя, че ако си любител на планината може да ти хареса и да се поразходиш ако времето го позволява. Там съм правил страхотни преходи, има места от който може да видиш почти цяла България на север и на юг....
Етрополския балкан е много красив като цяло! Аз имам вила в района и ми е слабост :)

Потребителски аватар
zdravko_1
предупреждение за БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1 » Вто 01 яну 2008 12:31

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205542

Това е от кокалското,много е добро тихо,спокойно,евтино.Пистата не кой знае какво,но за 5лв. на ден си е идеално.Хижата е добра-20 лв. на вечер двойна стая.Пътя го чистат и опесачават,но е доста кофти, аз с не много добри гуми го изкачих преди опесачаването.

Последна промяна от zdravko_1 на Чет 03 яну 2008 15:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
zdravko_1
предупреждение за БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_1 » Вто 01 яну 2008 12:34

АААААААААААААААААА Забравих ЧНГ на всички.Здраве и Пари останалото го има в метро

Върни се в “ОФФ-Топик - други”